Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Μερικά σημαντικά από την συνέντευξη τύπου του Απ. Τζιτζικώστα στο Κιλκίς.

Στη συνέντευξη για τα αποτελέσματα υλοποίησης των δράσεων του ΤΕΒΑ από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς, αλλά και για τις νέες δράσεις που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα, ο κ. Τζιτζικώστας ανακοίνωσε αναλυτικά τα στοιχεία του προγράμματος, που συνιστά και τη μεγαλύτερη παρέμβαση αλληλεγγύης υπέρ των άπορων πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας.
«Η κρίση και η γενικότερη παρακμή που βιώσαμε τα τελευταία χρόνια, διαμόρφωσαν ένα νέο περιβάλλον, δημιούργησαν νέες προκλήσεις και ζητήματα, τα οποία είχαν ιδιαίτερα αρνητική επίπτωση στο βιοτικό επίπεδο των πολιτών.
Ειδικά στο Κιλκίς θα υποστηρίξουμε 3.312 αδύναμους συμπολίτες μας με 200 τόνους τροφίμων και 58 τόνους βασικής υλικής συνδρομής.
Εξασφαλίσαμε τους απαραίτητους πόρους  για τη λειτουργία οχτώ «Κέντρων Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων» και τη λειτουργία των Ανοικτών Κέντρων Ημέρας και των Υπνωτηρίων Αστέγων.
«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έδωσε, δίνει και θα συνεχίσει και τα επόμενα τέσσερα χρόνια, να δίνει στην πράξη απαντήσεις στις μεγάλες προκλήσεις. Απαντήσεις πειστικές, ρεαλιστικές και αποτελεσματικές. Απαντήσεις που έχουν το στοιχείο της ελπίδας. Της ελπίδας πως δεν είναι η σημερινή κατάσταση ο κανόνας. Της ελπίδας ότι θα καταφέρουμε όλοι μαζί να βγούμε οριστικά από την κρίση. Πάντα με συνεργασία, πάντα με συνεννόηση, πάντα με πολλή δουλειά θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για μια Περιφέρεια σύγχρονη και ανθρώπινη. Για μια Περιφέρεια που θα αφήσει πίσω της οριστικά την κρίση. Για την Κεντρική Μακεδονία που θα παρέχει πραγματικές ευκαιρίες και αληθινή σιγουριά σε όλους τους πολίτες», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.





























About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply