Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΓΙΟΓΔΥΤΕΣ, ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





@ Αλ6ς Τσίπρας, “go back Merkel”. Όχι θα την χάριζε που θέλει να κάνει την Ελλάδα μπανανία. Για ποιόν τον περάσατε τον Αλέξη; Για κανέναν μειοδότη, για κανέναν προδότη; Είστε όλοι συκοφάντες! Αύριο θα δείξει πόσο άνδρας είναι στο καθήκον του! Αυτό μας έλειπε, να έρθει να πει και
επίσημα ότι ο Αλέξης είναι 

ψεύτης! Όχι αύριο θα τιμήσει ή 

όχι τα παντελόνια που φοράει!



@@Ακούω πολλούς που διαμαρτύρονται για αυτούς που πάνε και βάζουν βενζίνη στα Σκόπια, από την Μακεδονία. Ε σε λίγο δεν θα πηγαίνουν στα Σκόπια, αλλά στην Μακεδονία που θα πουλήσει ο Τσίπρας στους Σλάβους. Τότε τι θα πείτε; Γιατί πάνε οι Μακεδόνες στην ………….Μακεδονία; Ε ρε Τσίπρα, μπορεί τον Εφιάλτη να τον θυμόμαστε 2 300 χρόνια, εσένα όμως δεν θα σε ξεχάσει ποτέ το Μακεδονικό γένος!


@@ Ακούω στην τηλεόραση αυτούς τους συμπονετικούς που σκέφτονται τα
τετράποδα ζώα, που πράγματι ξεπαγιάζουν. Όμως κανέναν από αυτούς δεν άκουσα να μιλάει για όλους εκείνους που η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα. Αν πράγματι είστε μόνον ζωόφιλοι, μπράβο σας, εάν πράγματι πονάτε το ίδιο και για τους συνανθρώπους σας, σας λέω ότι στο στενό μεταξύ 21ης Ιουνίου και Αγίου Δημητρίου, μένει ένας εβδομηντατριάχρονος που του έκοψαν το ρεύμα και δεν έχει ένα ζεστό τσάϊ να πιεί. Εκτός και εάν τα ζώα έχουν μεγαλύτερη αξία από τους ανθρώπους.


@@Και άλλα χιόνια! Ε και; Η χαρά του Δημάρχου που βλέπει τους συμπολίτες του να
σπάζουν κεφάλια, πόδια, χέρια και μέσες και να συνεχίζει να προσεύχεται να σταματήσει ο χιονιάς και να βγει ο ήλιος να τα λιώσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε την ανέξοδη πολιτική που εφαρμόζει για τον αποχιονισμό αφού το σπίτι του δηλ. το Δημαρχείο, έχει χιόνια γύρω – γύρω!  


@@Βλέπω σε εφημερίδες της ψευτοαριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ να προβάλλονται
υποψήφιοι που ανήκουν στην Κεντροδεξιά παράταξη και στην ΚΙΝ. ΑΛ. Είναι σαν να θέλει να προβληθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και  η Νέα Δημοκρατία από την ΑΥΓΗ και τον Ριζοσπάστη ή ακόμη και την εφημερίδα Συντακτών. Ε ρε κατακαημένε Κυριάκο τι σού ‘μελε να πάθεις.  Η Νέα Δημοκρατία να ψάχνει ψηφοφόρους στον ΣΥΡΙΖΑ και στο ΚΚΕ!


@@ Από αναβολή σε αναβολή πάει η Νέα Δημοκρατία για να μας πει τους
υποψήφιους βουλευτές της στον Νομό Κιλκίς (Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ). Σίγουρα ωφελεί τους δύο σίγουρους, γιατί στο τέλος οι επόμενοι τρεις δεν θα έχουν τον χρόνο να κάνουν την προεκλογική τους εκστρατεία, αφού τώρα  διστάζουν να πουν ότι θα είναι υποψήφιοι βουλευτές!  Μήπως ψάχνουν υποψηφίους  από το «Ελλάδα έχεις ταλέντο;»


@@@Όταν κάνουν συστάσεις σε πολιτικούς, αναγνωρισμένοι γλύφτες, ζητιάνοι που
κάθονται και περιμένουν να τους κεράσουν καφέ, όπως ένα σκυλί που κοιτάζει το αφεντικό του και τρέχουν τα σάλια του, περιμένοντας πότε θα του πετάξει κανένα κόκκαλο,  όταν άνθρωποι που τρώνε ξύλο στα Καζίνο και τους βάζουν να γλύφουν τα πιάτα στην λάντζα των Καζίνων, μοιάζει σαν να σε διδάσκει ηθική η τσατσά  των κόκκινων φαναριών. Φτάνει πια πεινασμένα όρνεα!  Φτάνει, σας κατάλαβαν για αυτό δεν μπαίνει κανένας στο «μαγειρείο» σας, σας βαρέθηκαν, σας σιχάθηκαν  και δεν σας υπολογίζουν γιατί σας μάθανε! Ξέρουν τι έχουν να πάθουν εάν μπουν στο μαγαζί σας! Ξέρουν το ξαναζεσταμένο φαγητό και με τα "απομεινάρια" δεν κρατιέται μαγαζί και πάντα θα χρωστάει εκτός από τις Τράπεζες και στης Μιχαλούς! Αυτά ως πρώτο δείγμα στους ψεύτες  και συκοφάντες, για ζάρια……………….αργότερα.

Σαν να είπα πολλά για σήμερα. Στα επόμενα σχόλια πιο πολλά, εάν δεν πάνε σε ψυχίατρο!



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply