Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Σε λίγες μέρες η Βόρεια Μακεδονία θα είναι γεγονός και παρατηρώντας το διαδίκτυο το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι κανείς ακόμα δεν κατάλαβε τι στην πραγματικότητα συμβαίνει και προπάντων τι θα συμβεί στο μέλλον.
Δεν αναφέρομαι σε αναλύσεις που υποστηρίζουν την μία η την άλλη θέση αλλά σε δημοσιεύματα "της στιγμής" που υπό μορφή μηνυμάτων, λένε κάτι αλλά αυτό το κάτι μπορεί μερικές φορές να κρύβει την απόλυτη αλήθεια.
Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα μήνυμα που φέρει τον Κιμ να εκφράζει τον προβληματισμό του λέγοντας "Εμείς γιατί δεν έχουμε πρόβλημα που λεγόμαστε Βόρεια Κορέα και υπάρχει πρόβλημα εάν θα λέγεται Βόρεια Μακεδονία η FYROM;"
Η απάντηση ανήκει στην σφαίρα των "αυτονόητων" αλλά από τη στιγμή που τέτοιες αναρτήσεις υιοθετούνται και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ξεκάθαρο είναι ότι "ζητείται το αυτονόητο" και το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας καλά κάνει σε έναν λαό, που είναι αμφίβολο αν και κατά πόσο μπορεί να σκέφτεται.
Η Βόρεια Κορέα ονομάζεται έτσι γιατί υπάρχει η Νότια Κορέα και οι λαοί μιλούν την ίδια γλώσσα, έχουν ίδια κουλτούρα και ίδιο πολιτισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα. Συμφέροντα και σκοπιμότητες τρίτων τους διαίρεσαν.  Αν λοιπόν αυτή η πανσπερμία φυλών που υπάρχει στην γειτονική χώρα, λέγεται Βόρεια Μακεδονία τότε ποια είναι η Νότια Μακεδονία και ποια η σχέση της γλώσσας τους με την Ελληνική, αφού σε όλους είναι γνωστό ότι είναι Βουλγάρικη.
Φθηνή επιχειρηματολογία θα μου πείτε όσα προανέφερα και συμφωνώ ότι έτσι είναι, όμως "φθηνό" είναι και το κείμενο της συμφωνίας γιατί πώς αλλιώς μπορεί κανείς να ερμηνεύσει αυτό που αναφέρεται στο άρθρο 8 της συμφωνίας και λέει ότι θα συσταθούν επιστημονικές επιτροπές οι οποίες θα αναλύσουν αντικειμενικά τις πηγές, ιστορικές, αρχαιολογικές κ.λ.π προκειμένου να ...ξαναγράψουν τον Ηρόδοτο ο οποίος όπως φαίνεται, Τσίπρας και Ζάεφ ανακάλυψαν ότι είναι ψεύτης.
Επειδή λοιπόν τα παραπάνω και πολλά άλλα υποδεικνύουν την γελοιότητα της συμφωνίας, κάλλιστα μπορεί να χαρακτηριστούν "φθηνά" όσα γράφονται σε αυτήν, όμως αυτά τα "φθηνά" γίνονται συμφωνία μεταξύ συμβαλλόμενων μερών και εγγυητής είναι η Γερμανία. Η Γερμανία, αυτό το ανθελληνικό κράτος που αιματόβαψε τον πλανήτη με 2 παγκοσμίους πολέμους έρχεται τώρα να είναι εγγυητής μιας συμφωνίας κουρελόχαρτο.
Ας μην βιαστεί κανείς να πει ότι πουθενά μέσα στην συμφωνία δεν αναφέρεται ως εγγυητής η Γερμανία. Αλήθεια είναι, δεν αναφέρεται η Γερμανία αλλά η Ευρωπαϊκή Ένωση που όμως αυτή η Ευρωπαϊκή ένωση τελεί υπό την κατοχή της Γερμανίας, της οποίας η ιστορία δεν επιτρέπει να ηγηθεί της Ευρώπης με το συνταγματικό της όνομα και χρησιμοποιεί ως καμουφλάζ την Ευρωπαϊκή Ένωση η οποία ως προαναφέραμε τελεί υπό κατοχή.
Ακούστε χωριανοί, γιατί είμαστε μόνοι μας και αν έχετε την υπομονή να διαβάσετε το εικοσασέλιδο κείμενο αυτής της συμφωνίας, θα καταλάβετε ότι τίποτε δεν ζήσαμε τα χρόνια των μνημονίων, γιατί τώρα αρχίζουν όλα.



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply