Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥ Θ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πριν από 26 χρόνια περίπου, όλη η Ελλάδα και όχι μόνον έμαθαν που βρίσκεται το Κιλκίς! Ήταν τότε που ο δικός μας Βουλευτής Γιώργος Συμπιλίδης, έριξε την Κυβέρνηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη …για την Μακεδονία.
Σήμερα μετά από τόσα χρόνια, πάλι Βουλευτής του Κιλκίς κατάφερε να το κάνει γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μιλάμε για τον Θόδωρο Παραστατίδη, ο οποίος μένει τριάντα χιλιόμετρα από την Τσιπρομακεδονία ή κατά πως λέει η πρώην Υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου, την Εαμομακεδονία, την οποία με την ψήφο του την βάπτισε και αναγνώρισε ως Μακεδονία!
Είχα γράψει πως από δύο Βουλευτές δεν περίμενα να ψηφίσουν την Συμφωνία των Πρεσπών. Τον κ. Παραστατίδη και τον κ. Μπόλαρη! Τα γεγονότα με διέψευσαν.
Σήμερα το νεοσύστατο κράτος στα βόρεια σύνορά μας ονομάζεται Βόρεια Μακεδονία και με την ψήφο του Θ. Παραστατίδη, ο οποίος την ώρα που έλεγε το ΝΑΙ γνώριζε ότι το 95% των Κιλκισιωτών δεν ήθελε αυτήν την συμφωνία, γιατί υποθηκεύει το μέλλον της Μακεδονίας  και της Ελλάδας γενικότερα.
Γνώριζε επίσης ότι αυτό το ΝΑΙ είναι πρόκληση προς το κοινός περί δικαίου αίσθημα και επιστράτευσε αστυνομική δύναμη αποτελούμενη από τέσσερα περιπολικά που επι 24ώρου βάσεως προστατεύον τον ίδιο και …τα περιουσιακά του στοιχεία γιατί εκτός από το γραφείο του είναι σταθμευμένα και στο σπίτι του.
Φαίνεται πώς το μόνο που δεν γνώριζε ο κ. Παραστατίδης είναι οι συμπολίτες του τους οποίους φοβήθηκε.
Φοβήθηκε τους ανθρώπους της διπλανής του πόρτας γιατί μόνο έτσι εξηγούνται τα κάγκελα που έβαλε γύρω του.
Φοβήθηκε αυτούς που τον ψήφισαν. Είναι φοβερό.
Δεν ξέρω πώς μπορεί να αισθάνεται ένας άνθρωπος που φοβάται ξέρω όμως ότι ένας άνθρωπος που φοβάται για αυτά που έκανε, δεν προκαλεί και θα ήταν πολύ ποιο έντιμο για τον ίδιο να έμενε στην Αθήνα παρά να ταλαιπωρεί αστυνομικούς και πολίτες με την παρουσία του.
Αγαπητέ Θόδωρε μη φοβάσαι, η Ιστορία φέρθηκε με επιείκεια στους εφιάλτες.
Ο Ιησούς τον συγχώρεσε, ο Λεωνίδας του ευχήθηκε να ζήσει πολλά χρόνια για να θυμάται τι έκανε.
Αυτό που έκαναν δεν το άντεξαν οι ίδιοι. Κρεμάστηκαν δεν τους κρέμασε κανένας.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply