Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΝΙΚΙΔΗΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΡΡΩΣΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


  Τις καθιερωμένες ευχές για καλή ανάρρωση στους ασθενείς των νοσοκομείων Κιλκίς και Γουμένισσας, έδωσε για 16η συνεχόμενη χρονιά, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς 2019, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης.

   Συνοδευόμενος από μέλη της Διοίκησης του φορέα επισκέφθηκε τις δύο μονάδες υγείας του νομού, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να ανταλλάξει ευχές προφέροντας δώρα στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
   Στο Νοσοκομείο Κιλκίς τον συνόδεψε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Β. Σαπλατέρα, ενώ στο Νοσοκομείο Γουμένισσας ο Α' Αντιπρόεδρος του Φορέα κ. Κ. Σιωνίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γουμένισσας κ. Αθ. Τραχανίδης και ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ κ. Σ. Τσέτος.
   Παράλληλα, στο πλαίσιο των επισκέψεων του, ο κ Τονικίδης αντάλλαξε ευχές με ιατρούς και νοσηλευτές, τους οποίους και συνεχάρη για το έργο τους, και τον καθημερινό αγώνα που δίνουν κάτω από αντίξοες συνθήκες.
   Τον πρόεδρο ως είθισται κάθε χρόνο ευχαρίστησαν για την επίσκεψη του όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό που εργάζονταν την πρωτοχρονιά.



Ο Πρόεδρος
Παύλος Σπ. Τονικίδης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply