Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΟΚ: Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ -ΟΥΤΕ... ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΣΑΒΒΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Το «αντίο» του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στους φίλους του ΠΑΟΚ ήρθε με ανάρτηση του στο Instagram όπου ο Σέρβος επιθετικός αποχαιρέτισε... αρκετούς μετά την μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ.
Οχι όμως όλους. Στην τοποθέτησή του αναφέρεται στα όσα πέτυχε με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, τα δύο χρόνια της παρουσίας του στην ομάδα, ευχαριστεί την ομάδα, τους συμπαίκτες και τον κόσμο του ΠΑΟΚ, όχι όμως και τον Ιβάν Σαββίδη ή την οικογένεια του, κάτι που προκαλεί έκπληξη.
Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: «Μετά από δύο φανταστικά χρόνια, 86 παιχνίδια, 60 νίκες, 55 γκολ και δύο Κύπελλα, έφτασε η ώρα να πω αντίο. Ήρθα τον Ιανουάριο του 2017, όταν χιόνιζε. Εκείνη την εποχή ο ΠΑΟΚ ήταν σε απελπιστική κατάσταση, στην 9η θέση της βαθμολογίας και «πεινώντας» για τρόπαια. Σήμερα που φεύγω, χιονίζει ξανά. Κατά τη διάρκεια των δύο προηγούμενων καταπληκτικών ετών, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να είναι η κυρίαρχη ομάδα στην Ελλάδα με διαφορά. Οκτώ πόντους μπροστά από τους ανταγωνιστές του στη βαθμολογία και με νέους τίτλους. Συνεπώς, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή μου, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και όλους τους υπαλλήλους του ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο από ποτέ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σε ολόκληρο τον κόσμο, ειδικά εκείνους που με υποστήριξαν από την αρχή έως το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από μια ομάδα και ελπίζω να βοήθησα τον οργανισμό να γίνει μεγαλύτερος και πλουσιότερος με τις εμφανίσεις μου, τη διάθεσή μου και την αφοσίωσή μου. Σας ευχαριστώ ξανά και καλή τύχη!».
Ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» στη νέα του ομάδα, την Αλ Ιτιχάντ. O ΠΑΟΚ με τη σειρά του ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ και «είπε» το δικό του «ευχαριστώ» προς τον Σέρβο επιθετικό, ο οποίος από σήμερα αποτελεί και τυπικά παρελθόν για το «Δικεφάλο». Πιο αναλυτικά οι «ασπρόμαυροι» αναφέρουν: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην Αλ Ιτιχάντ μέσω της εξαγοράς της ρήτρας αποδέσμευσης του ποδοσφαιριστή. O Σέρβος επιθετικός έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, στα οποία μέτρησε 55 γκολ και οκτώ ασίστ σε 86 αγώνες, αποχωρεί από την ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».










https://www.iefimerida.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply