Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Ο ΆΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ) 09/01/2019
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τασία Χριστοδουλοπούλου: ...όμως είστε και αντιπολίτευση μια που μιλάτε για μειοψηφίες θα μιλήσετε όσο χρόνο μίλησα εγώ; από πού προκύπτει αυτό; 
Άδωνις Γεωργιάδης: Δεν κατάλαβα η συμπολίτευση έχει περισσότερο χρόνο από την αντιπολίτευση παιδιά τι ακούμε; Ακούστε, ακούστε, κάθε φορά που μιλάει αυτή η γυναίκα της ξεφεύγει η πραγματική της σκέψη. Η συμπολίτευση πρέπει να έχει περισσότερο χρόνο απ[ο τη αντιπολίτευση. 
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αλλοίμονο. 
Άδωνις Γεωργιάδης: Κυρία μου είστε μια αποκάλυψη σας λατρεύω σας έχω λατρεία.
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ναι αλήθεια; όλος ο κανονισμός εκεί στηρίζεται.
Άδωνις Γεωργιάδης: Εσείς μιλάγατε για φασίστες.
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ο κανονισμός αυτό λέει.
Άδωνις Γεωργιάδης: Ναι καλά εντάξει. Κανένας κανονισμός δεν λέει ότι ένας βουλευτής του Σύριζα μιλάει περισσότερο από έναν βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας. Φέρτε μου άρθρο του κανονισμού που το λέει αυτό. Κανένα άρθρο του κανονισμού δεν το λέει αυτό. Για άλλη μια φορά αποδεικνύετε πια είστε κυρία μου. Φασίστες πραγματικοί είστε τίποτε άλλο, κι είχατε τα μούτρα να μας λέτε εμάς.
Τασία Χριστοδουλοπούλου: Αν είμαστε εμείς Φασίστες εσύ τι είσαι; Ναζιστής;
Άδωνις Γεωργιάδης: Συγκεφαλαιώνω αν είχαμε μια κανονική και πολιτισμένη συζήτηση κύριε καθηγητά θα έπρεπε να μου λέτε αν όντως καταπατήθηκαν τα δικαιώματα σας στην υπόθεση Novartis μαζί να πάμε στην κυρία Τουλουπάκη και να δούμε αν καταπατήθηκαν και αν εγώ λέω ψέματα να υποστώ την ποινή του ψεύδους μου και να καταστραφώ πολιτικά. 
Kαθηγητής: Θα μας πείτε τι είναι φασισμός;
Άδωνις Γεωργιάδης: Θα σας πω κύριε θα σας πω. Φασισμός είναι να βγαίνει ο κύριος Μπαλαούρας στο Κόντρα Chanel τον Οκτώβριο ο συνάδελφός σας και να λέει τον Νοέμβριο θα μπουν στη φυλακή οι πολιτικοί για την Novartis. Αν θέλετε να σας στείλω και το video, και εσείς να κάνετε ότι δεν το ακούτε αυτό, που δήθεν σας ενδιαφέρει η Δημοκρατία η διάκρισις των εξουσιών ο δημοκρατικός αντίλογος τα δικαιώματα της μειοψηφίας και τρίχες κατσαρές. Τίποτα δεν σας ενδιαφέρει εκτός από τη καρέκλα σας, τίποτε απολύτως για αυτό θα μείνετε μέχρι τελευταία μέρα στη εξουσία και θα φύγετε στη χλεύη του Ελληνικού λαού. Καλή χρονιά.


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply