Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με το Δημήτρη Κυριακίδη και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης
Ένας ακόμη άξιος συμπολίτης μας, που συμμερίζεται τις ιδέες μας για την ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς, έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει την κοινή προσπάθεια για το καλό του τόπου μας.
 Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, γέννημα-θρέμμα του Κιλκίς πολιτεύεται για πρώτη φορά στον αυτοδιοικητικό στίβο, γιατί ως νέος άνθρωπος πιστεύει ότι ο τόπος μας οφείλει να έχει δραστήρια, αποτελεσματικά στελέχη στο τιμόνι της διοίκησης του Δήμου Κιλκίς, με γνώση, εμπειρία και ανθρωπιά που να αξιοποιούν κάθε ευκαιρία και κάθε δυνατότητα για να πάει ο Δήμος και τα χωριά μας ένα βήμα ακόμη πιο μπροστά. Είναι στρατιωτικός και έχει ασχοληθεί με τον αθλητισμό και τον πολιτισμό ως ενεργό μέλος σε αθλητικά σχήματα και σε ποντιακούς πολιτιστικούς συλλόγους.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης καλωσορίζει το Δημήτρη Κυριακίδη στο δημοτικό συνδυασμό που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και πλουτίζει σε στελέχη, ιδέες και προτάσεις για το Δήμο Κιλκίς που μας αξίζει και του αξίζουμε.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

1 σχόλια

  1. Δημήτρηςθεοδωρίδης ενα απλό παιδί γνώστης των προβλημάτων του τόπου και νόμου Κιλκίς.Σύμβολο και ορισμός θρησκεία πατρίδα οικογένεια πρώην ενεργό μέλος του Αθλητισμού εως μεγάλα πρωταθλήματαστηνποδοσφαιρικής ομάδα Κιλκίς και όχι μονο γένος οικογένειας θρησκευτικής με συνέχεια απ τον αδερφό του Πατήρ Επιφάνειο αφανής σε πολλές συνεισφορές σε άπορες οικογένειες ας σκεφτει λοιπόν τι θέλει αυτός ο τόπος για ενα καλύτερο αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή