Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΜΟΥΛΑΡΙΟΥ ΑΙΤΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ (ΦΩΤΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πολλές φορές έχουμε αναφερθεί στην αδιαφορία της Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας όσον αφορά την εθνική οδό Κιλκίς – Θεσσαλονίκης, όπου ο φωτισμός δεν είναι απλά ανεπαρκής αλλά είναι ανύπαρκτος! 
Χθές έγινε ένα ατύχημα στο 3ο χιλιόμετρο Νέας Σάντας – Πεδινού, ευτυχώς χωρίς ανθρώπινα θύματα. Ο οδηγός μέσα στο σκοτάδι, βρέθηκε αντιμέτωπος με ένα ………..μουλάρι! Όχι από αυτά που έχουν δύο πόδια! Το αποτέλεσμα το βλέπετε στις φωτογραφίες.
Ποιος το άφησε αδέσποτο να γυρίζει σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας; Δεν πιστεύουμε ότι θα βρεθεί ο ιδιοκτήτης του  για ευνόητους λόγους!  Ποιος θα αποζημιώσει τον οδηγό του αυτοκινήτου;  
Φυσικά δεν φταίει ούτε η Περιφέρεια που δεν μερίμνησε να κάνει το αυτονόητο, να βάλει μια λάμπα να φωτίζει το δρόμο.
Για μας ευθύνεται τόσο ο κάτοχος του ζώου όσο και η Περιφέρεια η οποία, αν και ενημερώθηκε επανειλημμένα, δεν ίδρωσε το αυτί της!






About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply