Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙ ΜΕ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΧΙΟΝΙ ΜΕΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟΙ,
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 
Γύριζα χθες το μεσημέρι 14.30 από το μοναστήρι της Παναγίας Γουμερά που βρίσκεται στην Μακρυνίτσα Σερρών, πριν από τα Πορρόϊα. Στο ύψος του Παλαιού ΚΤΕΟ δύο μηχανές και τέσσερις άνδρες της Αστυνομίας έκαναν τον καθιερωμένο έλεγχο στα διερχόμενα αυτοκίνητα. Κοίταξα το θερμόμετρο,  εκείνη την ώρα έδειχνε (3) τρεις βαθμούς κελσίου! Έξω στο δρόμο με τέτοια παγωνιά, διερωτήθηκα και σταμάτησα! Είναι δυνατόν, σκέφτηκα, με τέτοιο κρύο να βρίσκονται σε υπηρεσία στο δρόμο; Φαντάζεστε πόσο ξεπαγιάζουν όλοι αυτοί που βρίσκονται σε νυχτερινές βάρδιες, φαντάζεστε τι «καρφιά κόβουν;»
Αυτοί πάντοτε και με κρύο και με χιόνι θα μας υπηρετούν και εμείς πάντοτε θα είμαστε απαιτητικοί, πάντα θα έχουμε δίκαιο, θαρρείς και αυτοί έχουν προηγούμενα με εμάς! Ξέρετε πόσο θα ήθελαν να βρίσκονται σαν κι εμάς μπροστά στην τηλεόραση και στο καναπέ; Και όμως αυτούς τους ανθρώπους η πολιτεία τους αδικεί. Η πολιτεία έχει πολλές απαιτήσεις από αυτά τα παιδιά που τα ανταμείβει με 700 και 900 ευρώ το μήνα! Οι πολεία είναι ανάλγητοι με αυτά τα παιδιά και δεν μιλάω μόνο για αυτούς που εργάζονται στην Αστυνομικοί Διεύθυνση Κιλκίς, μιλάω για όλα αυτά τα παλληκάρια που η μαμά Ελλάδα δεν τους προστατεύει από τίποτε! Δεν τους συμπεριφέρεται όπως θα έπρεπε.
Παιδιά σας ευχαριστούμε για το ανθρώπινο πρόσωπο που δείχνετε στους πολίτες, για την υπομονή σας με τους πολίτες και για το κουράγιο σας.
Με την ευκαιρία των γιορτών η kilkiswebtv σας εύχεται, πάνω από όλα Υγεία, Αγάπη και ευημερία στις οικογένειές σας. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ο Θεός να σας προστατεύει εσάς που βρισκόσαστε επάνω στις μηχανές και τους δρόμους καθημερινά για την δική μας ασφάλεια!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ










About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply