Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΚΙΛΚΙΣ ! ΜΕ ΑΡΓΥΡΌ ΜΕΤΆΛΛΙΟ Ο ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΌ ΤΟ G1 ΠΡΩΤΆΘΛΗΜΑ TAE KWON DO ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στις 27-28/10/2018 ήμερες Σάββατο -Κυριακή πραγματοποιήθηκε το υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα G1 tae kwon do στην Σερβία .
Το επίπεδο τέτοιων πρωταθλημάτων ,Τουρνουά είναι ιδιαίτερα υψηλό λόγω της βαθμολόγησης τους από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ταεκβοντο την W.T.F. για την συμμετοχή των αθλητών στους ολυμπιακούς αγώνες. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη για να παρακολουθήσουν αγώνες υψηλής τεχνικής. Από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλος Κιλκίς συμμετείχε ο αθλητής Νικολαιδης Γιώργος στην κατηγορία των +65 Παίδων όπου κατάφερε μετά από δύσκολους αγώνες να δείξει για άλλη μια φορά την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση καταφερνοντας για δεύτερη φορά να κατακτήσει την δεύτερη θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία του.

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα. Αποτέλεσμα που σε τέτοιου επίπεδου αγώνες , η νίκη και πόσο μάλλον η διάκριση και κατάκτηση της δεύτερης θέσης της κατηγορίας του είναι ένας Άθλος. Ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση που είναι ανάλογου του επίπεδου της προπόνησης άλλα και της τεχνικής κατάρτισης του αθλητή . Συγχαρητήρια στον αθλητή μας λοιπόν για την επιτυχία του αυτή που υπόσχεται ένα λαμπρό μέλλον .









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply