Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τίποτε δεν είναι τυχαίο και τίποτε δεν γίνεται τυχαία, ιδιαίτερα από ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά το «παιχνίδι» των εκλογικών αναμετρήσεων και φυσικά κάθε άλλο παρά ανίδεος είναι ο σημερινός Δήμαρχος του Κιλκίς κ. Σισμανίδης!
Πρίν από πολλούς μήνες υπόσχονταν, σχεδόν σε όλους και λέω σχεδόν, γιατί είναι και μερικοί που σήμερα θέλουν να διεκδικήσουν τον Δημαρχιακό Θώκο,  αλλά δεν είχαν την υπόσχεση του κ. Σισμανίδη, πως θα στηρίξει την υποψηφιότητά τους! Έτσι σήμερα πολλοί από τους υποψήφιους έχασαν πλέον την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του κ. Σισμανίδη, μια και οι «όλοι» έγιναν ένας και σε λίγο ίσως κανένας!
Έτσι με πρωτοβουλία και μαεστρία του κ. Σισμανίδη, «χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα» στην διεκδίκηση του Δήμου Κιλκίς! Όπου κι αν σταθείς ακούς σχόλια, τα οποία δεν περιποιούν τιμή για τον κ. Σισμανίδη, όσον αφορά τον τρόπο που διαχειρίστηκε και συνεχίζει να διαχειρίζεται την διεκδίκηση  του Δήμου μας!
Οι ήδη υπάρχοντες υποψήφιοι καθώς και οι εν δυνάμει υποψήφιοι, πλην ενός, δεν πιστεύουν ότι ο Δήμαρχος κ. Σισμανίδης δεν βλέπει με καλό μάτι την επανεκλογή του! Την ίδια εντύπωση έχει σχεδόν και η πλειοψηφία των πολιτών, που λένε χαρακτηριστικά ότι ο Δήμαρχος με όσα λέει και όσα κάνει, δημιουργεί κλίμα ανησυχίας των υποψηφίων της Παράταξής του  και θα έλθει στο τέλος να πει: «αφού δεν τα βρήκατε, ελάτε όλοι πάλι μαζί μου για να μη χάσουμε τον Δήμο!»
Και εδώ είναι που τόσο οι υποψήφιοι Δήμαρχοι καθώς και οι πολίτες, έχουν μπερδευτεί με την προφορική μεν διαβεβαίωση ότι δεν θα διεκδικήσεις τον Δήμο, αλλά με την πολιτική που ακολουθείς δεν δίνεις την εντύπωση ότι δεν σε ενδιαφέρει! Εκτός κι αν αυτή η πολιτική έχει σκοπό την  παράδοση του Δήμου σε υποψήφιο που δεν ανήκει στην παράταξή σου!
Μία γραπτή δήλωση που να λέει πως δεν πρόκειται να διεκδικήσεις ξανά τον Δήμο Κιλκίς, ίσως να επανέφερε σε ομαλή διεκδίκηση του Δήμου από στελέχη της παράταξής σου ή του πολιτικού χώρου που ανήκεις.



ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Kilkiswebtv.gr  

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply