Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΙΝ.ΑΛ ΘΕΜΗ ΑΝΘΡΑΚΙΔΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΏΝ ΠΛΗΝ ΘΕΜΗ ΘΕΟΔ. ΑΝΘΡΑΚΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Δεν ξέρω πως το είδαν το ΚΙΝ.ΑΛ οι οικογένειες Ανθρακίδη και νόμισαν πως μπορούν να κάνουν παιχνίδια εις βάρος των άλλων ενδιαφερομένων υποψηφίων  Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής. Νομίζουν πως μπορούν  να αποπροσανατολίσουν τους άλλους υποψηφίους και να προωθήσουν τα δικά τους πολιτικά συμφέροντα και  το αγαπητό  ξάδερφο, που ελέω Φραγγίδη βρέθηκε Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς και έδειξε την αχαριστία του και ελέω Γκουντενούδη βρέθηκε να είναι Γραμματέας του Δήμου Παιονίας!  Και τώρα με Ανθρακίδειες μεθοδεύσεις να εξασφαλίσουμε το πολιτικό μέλλον  του Θέμη του Θεοδώρου!
Προχθές Σάββατο ο γραμματέας  Θέμης Αιμ. Ανθρακίδης θεώρησε καλό να μη μάθει ο κόσμος του Κιλκίς την εδώ εμφάνισή του στέλεχος του Κινήματος από την Θεσσαλονίκη Κ. Χρήστου Παπαστεργίου  Υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας με το ΚΙΝ.ΑΛ.
Και βέβαια να το κάνει αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το καταλαβαίνουμε γιατί φοβάται να μη βρεθεί αντιμέτωπος με τον λαό που κορόϊδεψε, που του γέμισε φρούδες ελπίδες και ψέματα.
Τι φοβάται όμως  ο Γραμματέας του ΚΙΝ.ΑΛ; Μήπως νομίζει πως έτσι προσφέρει υπηρεσίες στον ξάδερφό του; Μήπως νομίζει πως έτσι γίνεται συμπαθείς στους ομοϊδεάτες του; Ή μήπως στεναχωριέται που θα βγάλει βουλευτή στις επόμενες εκλογές το ΚΙΝ.ΑΛ αλλά δεν θα είναι ο ξάδερφός του; 
Και μία ερώτηση προς το υγιές ΚΙΝ.ΑΛ και στους υποψήφιους βουλευτές του Κινήματος: «Δεν γνωρίζεται αυτές τις μεθοδεύσεις, που μάλιστα έγιναν βούκινο σε όλο το Κιλκίς;»  «Υπάρχει λόγος που  ανέχεστε ένα εν δυνάμει «χειρόφρενο» στις προσπάθειες του ΚΙΝ.ΑΛ;  Δώστε μια απάντηση στην απαράδεκτη προς το ΚΙΝ.ΑΛ συμπεριφορά του «γραμματέα» σας.


ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply