Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ 6 ΜΑΘΗΤΩΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΤΣΙ!-ΚΑΛΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΤΙΜΩΡΙΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Όπως αναρτήσαμε και σε χθεσινό μας άρθρο, μαθητές του 1ου και 2ου Λυκείου Γέρακα επειδή τραγούδησαν στην μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου το Μακεδονία Ξακουστή.
Συγκεκριμένα οι μαθητές του 1ου και του 2ου ΓΕΛ Γέρακα ζήτησαν να παρελάσουν τραγουδώντας το γνωστό τραγούδι “Μακεδονία ξακουστή”, κάτι που οι καθηγητές τους αρνήθηκαν, άγνωστο για ποιους λόγους.
Τότε ορισμένοι μαθητές από τα δύο λύκεια αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης και στη συνέχεια φώναξαν το σύνθημα που προαναφέρθηκε.
Τις επόμενες ημέρες το θέμα συζητήθηκε στα σχολεία, ωστόσο μόνο η διεύθυνση του Γέρακα προχώρησε στην τιμωρία των μαθητών του, με διήμερη αποβολή, με το αιτιολογικό ότι αυτοί αποσπάστηκαν από την παράταξη της παρέλασης.
Μάλιστα τα μέλη του 15μελούς απευθύνθηκαν με επιστολή τους προς τον λυκειάρχη στην οποία αναφέρουν ως λόγο της κατάληψης του σχολείου τη διήμερη αποβολή έξι συμμαθητών τους καθώς τραγουδούσαν το “Μακεδονία ξακουστή”!

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν κάποιες επίσημες τοποθετήσεις τόσο την Ένωση Γονέων του Δήμου Παλλήνης, όσο και από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Γέρακα, ούτε βέβαια και από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Ανατολικής Αττικής.
Δυστυχώς αυτή είναι η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, να φοβόμαστε να φωνάξουμε πατριωτικά συνθήματα και τραγούδια προς τιμήν των πεσόντων!
Αυτό πάει να πει πρώτη φορά αριστερά!
Ας ξεσηκωθούμε και ας επέμβουμε με το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε, ένα τηλεφώνημα στην Λύκειο Γέρακα για την αδιανόητη αυτή τιμωρία που επέβαλλαν στα παιδιά!
Τηλέφωνο επικοινωνίας (2ο Ενιαίο Λύκειο Γέρακα): 2106047204














https://mknews.eu

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply