Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΕ 36 - 25 ΝΙΚΗΣΕ Ο ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νίκη με διψήφια διαφορά ο ΓΑΣ Κιλκίς!

Με κατακόρυφη άνοδο στην απόδοσή του στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΓΑΣ Κιλκίς πήρε μια άνετη νίκη με 36-25, που ήταν η πρώτη στις δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Ο Απόλλων Καλαμαριάς έβαλε δύσκολα στην ομάδα μας στο πρώτο μέρος που ολοκληρώθηκε με 15-14, όμως όταν η μηχανή πήρε μπρος, δεν μπόρεσε τίποτα να την σταματήσει.
Το αρχικό 3-0, και έπειτα 7-3 στο πρώτο οχτάλεπτο, δεν συνεχίστηκε για τον ΓΑΣΚ, καθώς ο Απόλλων έφερε το ματς στα ίσα στο 8-8.
Από εκεί και πέρα ο ΓΑΣ Κιλκίς έπαιρνε με ένα γκολ το προβάδισμά, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφερναν να ισοφαρίζουν, με το κιλκισιώτικο συγκρότημα να κλείνει εν τέλει μπροστά στο σκορ το ημίχρονο (15-14).
Το δεύτερο τριαντάλεπτο ήταν απολαυστικό για τους Κιλκισιώτες, που με την καλή άμυνα και τις συνεχείς πάσες αιφνιδιασμού του Τριανταφύλλου στους συμπαίκτες του, έδωσε τη δυνατότητα στην ομάδα του Γιάννη Λαζαρίδη να προηγηθεί στο 36' με 21-15.
Εν συνεχεία η διαφορά ολοένα και αυξανόταν φτάνοντας στο 33-22 στο 55'. Ο κ. Λαζαρίδης αν και έβαλε όλους τους παίκτες που είχε στην αποστολή, είδε την απόδοση να μην πέφτει και τον ΓΑΣΚ να φτάνει άνετα στην τελική επικράτηση με 36-25.
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: Τριανταφύλλου (Βαφειάδης), Ιλερής 1, Κουσίδης 3, Δούγιας 9, Β. Τοκατζόγλου 4, Γρηγοριάδης 8, Γιαβασίδης 1, Σ. Φαχουρίδης 1, Μέγκας 6, Φυτανίδης, Α. Φαχουρίδης 1, Σακαλής 1, Α. Τοκατζόγλου 1, Βιολιτζής, Πετρίδης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply