Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 2Ο ΓΕΛ ΚΙΛΚΙΣ. ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: "ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΧΟΥΝΤΑ"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

(Αυτό το ρατσιστικό πανό επιτρέπετε;)


Πολύ  μεγάλος ντόρος έγινε και συνεχίζει να γίνεται με τα γεγονότα που έλαβα μέρος στον αυλόγυρο του 2ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς την περασμένη εβδομάδα. Πολλοί διερωτώνται και περισσότεροι ζητάν να μάθουν από την kilkiswebtv τι ακριβώς έγινε εκείνες τις δύο ημέρες.  Σίγουρα ο κάθε ένας έχει και την δική του αλήθεια! Το γεγονός είναι πως κάποιοι μαθητές πήραν την πρωτοβουλία να αναρτήσουν και ένα πανό, το οποίο έγραφε «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ». Το πανό αυτό έμεινε μία νύχτα αναρτημένο μέσα στον αυλόγυρο του Σχολείου και την επομένη με εντολή της Διευθύντριας το κατέβασαν, διότι δεν επιτρέπονται, όπως είπε, Εθνικιστικά σύμβολα!
Το ότι ακούστηκαν για μία καθηγήτρια, σας τα αναφέραμε σε προηγούμενο σχόλιό μας.
Δυστυχώς όμως, τότε αρκέστηκα μόνον στην μαρτυρία ενός γονέα, που από ότι φάνηκε εκ των υστέρων, ήταν απόρροια του φόβου του για την απειλή τιμωρίας του γιού του!  (Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι διαδόθηκε, χωρίς να διασταυρώσουμε την πληροφορία, ότι επικοινωνούσαν με τους γονείς των μαθητών, απειλώντας για πειθαρχικές ποινές των μαθητών, εάν δεν κλείσουν το στόμα τους!)
Γιατί το λέμε αυτό; Διότι μετά από τον τόσο μεγάλο θόρυβο, παρά τα τόσα δυσμενή σχόλια για την συμπεριφορά της καθηγήτριας, πήγα να συγχαρώ την κ. Ρώσσου Αικατερίνη Διευθύντρια του 2ου ΓΕΛ!.
Εδώ όμως συνέβη κάτι που ήρθε να δικαιολογήσει όχι μόνον τους πολίτες,  αλλά και τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη που είπε: «Φοβάμαι περισσότερο την αριστερόστροφη Χούντα». Οι καλές μου διαθέσεις βρήκαν απέναντι μία μαινόμενη διευθύντρια, που πριν ακόμη την συγχαρώ, μου επιτέθηκε με φράσεις υβριστικές για το δημοσίευμά μου πριν από τρεις ημέρες! Δεν μπορούσα να πιστέψω πως αυτή είναι η διευθύντρια που ήρθα να συγχαρώ!
Έτσι είδα μπροστά μου μία  κ. Ρώσσου Αικατερίνη να έχει προβλήματα με την Ελληνική σημαία, με τα Ελληνικά σύμβολα, με τον πατριωτισμό των Ελλήνων μαθητών, με την Μακεδονία και την ιστορία της.  Αφού «εκκένωσε» τις σκέψεις της, τις προσβλητικές φράσεις και την υβριστική της συμπεριφορά, κατάλαβα πόσο λάθος είχε ο γονέας για τα όσα είπε για την διευθύντρια και πόσο δίκαιο οι πολίτες.
Ίσως κάποιος πρέπει να την ενημερώσει ότι το Λύκειο που διευθύνει βρίσκεται στην Μακεδονία, στην Ελλάδα και ότι δεν είναι ιδιοκτησία της και πως εδώ δεν μπορεί να κάνει ότι της γουστάρει αλλά επιτελεί ένα έργο εκπαιδευτικό και δεν μπορεί να θεωρείτε δάσκαλος και εκπαιδευτικός όταν ένας άνθρωπος δεν σέβεται τουλάχιστον τον εαυτό του και κατόπιν τους άλλους. Δεν βρίσκεται εκεί για να κάνει "πόλεμο" με όποιον δεν έχει τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις με αυτήν. Δεν μπορείτε να γαλουχεί μαθητές με πολιτικές που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα. Είναι ελεύθερα τα παιδιά στην διακίνηση ιδεών και όχι μόνον των δικών της ιδεών!
Τα παιδιά έχουν ανάγκη από παιδαγωγούς. Όταν αντιληφθεί την θέση που κατέχει και το έργο που πρέπει να επιτελεί, τότε θα αξίζει για να συνεχίσει να κάνει αυτό που επιβάλλεται από τον νόμο και όχι από τις δικές της ορέξεις.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply