Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΤΟ 2Ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Αυτό είναι ένα πανί (πατσαβούρα) κατά τους απάτριδες Εθνομηδενιστες


και αυτό ένα πανί (πατσαβούρα και πάλι, κατά τους Εθνομηδενιστές) 
Πριν από λίγες ημέρες γράφαμε για τα γεγονότα που έγιναν στο 2ο ΓΕΛ Κιλκίς με τον ξεσηκωμό των μαθητών για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. Την περασμένη Τετάρτη, σας γράφαμε για την υβριστική συμπεριφορά της Διευθύντριας του 2ου Λυκείου Κιλκίς, προς δημοσιογράφο, όμως όλα αυτά φαίνεται πως ήταν πολύ λίγα μπροστά σε όσα  ακούγονται για τα γεγονότα εντός και εκτός του Σχολείου.
Υπάρχει μια βουβαμάρα τόσο από τους μαθητές όσο και από τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, που είτε φοβούνται κάποιες συνέπειες, που ακούστηκαν και τέτοια σχόλια περί πειθαρχικών ποινών, είτε υπάρχει ένας πολύ μεγάλος εκφοβισμός.
Υπάρχουν όμως και οι απάτριδες, οι Εφιάλτες της Μακεδονίας, οι προδότες της παράδοσης της Μακεδονίας, οι οποίοι θεωρούν ένα πανό που γράφει «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» και μία Ελληνική σημαία που φέρει τον σταυρό, ως απλά πανιά! Τι κρίμα μάλιστα να υπάρχουν τέτοια άνθρωποι μεταξύ μας και να μη τους έχουμε εξοβελίσει και αποβάλλει από την κοινωνία του Κιλκίς; Πως ανεχόμαστε τέτοια όντα δίποδα που θεωρούν το πανό της Μακεδονίας και την Ελληνική σημαία ως απλά πανιά; Ποιος μπορεί να δεχθεί δασκάλους μάλιστα που θεωρούν ένα πανί (πατσαβούρα), το πανό που επάνω γράφει την Ελληνικότητα της Μακεδονίας;
Πόσο προδότης και Εφιάλτης μπορεί να είναι κάποιος, που τα σύμβολα της πατρίδος του τα θεωρεί απλά πανιά;(πατσαβούρες;)  Εάν η Ελληνική σημαία είναι Εθνικιστικό σύμβολο και το πανό που γράφει «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ» τότε όλοι οι Έλληνες είναι Εθνικιστές! Τότε και οι αθλητές μας που βάζουν στην πλάτη τους την σημαία και κάνουν το γύρο του στίβου είναι Εθνικιστές. Τότε ο Αντετοκούμπο  είναι Εθνικιστής με την σημαία στην πλάτη του. Τότε ο Πετρούνιας είναι Εθνικιστής!   Κουνήστε λίγο το κεφάλι σας και δείτε εάν έχετε μυαλό ή κουδούνια!
Τέλος, ας κοιτάξει λίγο η Διεύθυνση του 2ου Λυκείου τα υβριστικά συνθήματα και εικόνες που βρίσκονται στους τοίχους του σχολείου της και στο Γυμναστήριο και να μας πούνε εάν προτιμούν αυτά τα χάλια (πλην των ωραιότατων γκράφιτι) ή να έχουν στους τοίχους τους την Ελληνική σημαία και πανό που να δείχνουν την Ελληνικότητα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ της Θράκης και της Β. Ηπείρου.
Οι προδότες προτιμούν τα πρώτα, οι πατριώτες τα δεύτερα. Πείτε μας εσείς με ποιους είστε και γιατί έγινε τόσος θόρυβος στο 2ο ΓΕΛ και όχι σε άλλα 40 σχολεία της Βορείου Ελλάδος. Αν δυσκολεύεστε να απαντήσετε , τότε θα επανέλθουμε στο θέμα, έως ότου ζητήσετε συγγνώμη για την συμπεριφορά σας!
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply