Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΟΙ ΟΔΟΙ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΧΑΡΙΤΩΝΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Όλοι γνωρίζουν πως η κατασκευή του πάρκου (τσιμεντόπαρκου όπως το αποκαλούν οι Κιλκισιώτες) επί της Βενιζέλου έχει εισπράξει τα περισσότερο πικρόχολα σχόλια, πολλοί στάθηκαν αδιάφοροι και πολύ ελάχιστοι, ευτυχώς, «είδαν» ένα υπέροχο έργο!
Όμως, ενώ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς και ενώ είχε μία άνετη κυκλοφοριακή πρόσβαση, κάποιοι για να μη χαθούν τα χρήματα αποφάσισαν να τα «ξοδέψουν» σε μπετά για να δυσκολέψουν την κυκλοφορία των αυτοκινήτων και να μοιάζει κάτι σαν την παλαιά πόλη της Ξάνθης! Δεν σκέφτηκε κανένας πως κοντά σε αυτό το πάρκο βρίσκονται δύο ξενοδοχεία, οι επισκέπτες των οποίων πρέπει να αποβιβάζονται πολύ μακριά, ώστε να μη βλέπουμε την εικόνα που βλέπετε στις φωτογραφίες!  Ένα παγιδευμένο λεωφορείο με επιβάτες για τα ξενοδοχεία Ευριδίκη και Χάμπιτατ.
Βέβαια δεν μιλάμε για φορτηγά αυτοκίνητα τα οποία θα χρειαστεί να πλησιάσουν γύρω από εκείνη την περιοχή. Και να ήταν μόνον αυτό. Πόσες φορές δεν κλήθηκε η Τροχαία Κιλκίς να απεγκλωβίσει φορτηγά αυτοκίνητα στην στροφή Βενιζέλου και Μητροπολίτη Χαρίτωνος.
Επι τέλους κάποιος πρέπει να σκεφτεί και τους πολίτες. Οι νέοι υποψήφιοι Δήμαρχοι ας το συμπεριλάβουν στα σχέδια τους!
Θα κάνουμε υπομονή έναν χρόνο ακόμη, οπότε θα έχουμε το δικαίωμα για την τροποποίηση του όλου πάρκου.









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply