Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΥΚΡΑΤΝΗ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ημερήσια εκδρομή πραγματοποίησε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Παιονίας ΕΥΚΡΑΝΤΗ. Νωρίς το πρωί αναχώρηση από το Πολύκαστρο με πρώτη στάση, επίσκεψη στην Ιερά Μονή Οσίου Εφραίμ του Σύρου στου πρόποδες του Ολύμπου.

Αφού παρακολουθήσαμε τη Θεία Λειτουργία και οι φιλόξενες μοναχές μας πρόσφεραν καφέ και γλυκίσματα, μας ξενάγησαν στο ιστορικό μοναστήρι το οποίο ήταν εξαιρετικού κάλους και ιδιαίτερα επιμελημένο από τις ακούραστος μοναχές.

Στη συνέχεια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο Μουσείο του Δίου όπου η έμπειρη ξεναγός Ειρήνη Γιαννέ-Καπετανάκη μας μετέφερε νοερά με τις γνώσεις και όπως μόνο αυτή ξέρει στην Αρχαία πόλη της Μακεδονίας.

Στην Πλάκα Λιτοχώρου και δίπλα στην θάλασσα γευτήκαμε υπέροχους ψαρομεζέδες. Το απαραίτητο καφεδάκι πριν επιστρέψουμε στο Πολύκαστρο το απολαύσαμε στο γραφικό Λιτόχωρο.

Το Δ. Σ.του Συλλόγου ευχαριστεί όλες τις κυρίες που συμμετείχαν σε αυτήν την ημερήσια απόδραση και την ξεναγό μας που πάντα κάνει τις εκδρομές μας ενδιαφέρουσες και ομορφότερες.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply