Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΒΟΛΕΣ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΗΣ "ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ" ΣΤΗΝ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ Β' ΕΚΑΣΚΕΜ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση






Ήττα από ΑΣ Βαφύρα

Δεύτερη εκτός έδρας ήττα για την ΚΟΥΠΑ Κιλκίς.  Η τρίτη αγωνιστική της Β ' ΕΚΑΣΚΕΜ δεν στάθηκε τυχερή για την ομάδα της ΚΟΥΠΑ Κιλκίς, καθώς ηττήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο του Αγίου Σπυρίδωνα από τον ΑΣ Βαφύρα Δίου με 67 - 54.

Η τελική διαφορά που ήταν και η μεγαλύτερη του αγώνα δεν αντικατοπτρίζει σε καμία περίπτωση τη ροή του παιχνιδιού. Οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ από το πρώτο δεκάλεπτο με τη γηπεδούχο ομάδα να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. Τις δύο φορές που ξέφυγε 29 - 20 στο πρώτο ημίχρονο και 45 - 36 στο δεύτερο, η ομάδα μας αρνούμενη πεισματικά να παραιτηθεί της προσπάθειας, επέστρεψε στο σκορ, τοποθετώντας το στα ανταγωνιστικά επίπεδα της τάξης των 2 - 3 πόντων.

Η τελευταία φορά που η ομάδα πλησίασε στο σκορ, ήταν 3 λεπτά πριν το τέλος (58 - 54). Κάποια κενά αμυντικά διαστήματα δυστυχώς στοίχισαν την ομάδα ειδικά προς το τέλος του αγώνα, κάποιες κρίσιμες άστοχες βολές, απόρροια της έλλειψης συγκέντρωσης και της γενικότερης πίεσης, έφεραν και την κατάρρευση, οπότε μοιραία η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της ομάδας του Δίου.

Σε ένα από τα καλύτερα επιθετικά παιχνίδια της μέχρι τώρα σεζόν ο Πάρης Χοτουμανίδης οδήγησε την ομάδα με τους 21 πόντους του αλλά και τα 11 φάουλ που κέρδισε φθείροντας τους αντιπάλους του.

 ΠΌΝΤΟΙ ΟΜΑΔΑΣ:
Καπνίδης: 2 , Κόττης 2, Σκάλε 2, Ψωμιάδης 4, Χοτουμανίδης 21 (1 τρ., 11 κερδ. Φάουλ), Μουστάκας 6, Υφαντίδης 3, Ποζίδης 6, Μπαξεβάνης 5 (1 τρ), Αραμπατζής 3.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ ΑΓΩΝΑ: 15-13 / 29-27 / 52-47 / 67-54




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply