Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: 1+2 ΝΕΕΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΕΠ ΓΙΑ 3.875 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κυρίαρχο μερίδιο στις προσλήψεις μόνιμου προσωπικού διατηρούν οι ΟΤΑ της χώρας, κινητοποιώντας χιλιάδες υποψηφίους που διεκδικούν διορισμό στο Δημόσιο. 
Το ΑΣΕΠ έχει ολοκληρώσει την έκδοση της 1ης προκηρύξης, επεξεργάζεται την 2η και συζητά με το συναρμόδιο υπουργείο για την 3η.
Συγκεκριμένα:
  • Στο Εθνικό Τυπογραφείο βρίσκεται η προκήρυξη 10Κ/2018 για την πρόσληψη 118 μονίμων υπαλλήλων. Η δημοσίευση θα γίνει αυτή την εβδομάδα και αμέσως μετά θα ξεικινήσει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων στον κόμβο του ΑΣΕΠ. Ενισχύονται παραμεθόριοι και νησιωτικοί δήμοι. Διαβάστε: ΑΣΕΠ 10Κ/2018: Στο Εθνικό Τυπογραφείο η προκήρυξη (118 μόνιμοι)
  • Στο τελικό στάδιο έκδοσης βρίσκεται ο (συμπληρωματικός της 3Κ) διαγωνισμός για την πρόσληψη 757 μονίμων υπαλλήλων σε δήμους, ΔΕΥΑ, ειδικούς φορείς. Θα ισχύσει το κριτήριο της ειδικής εμπειρίας. Η πλειονότητα των θέσεων, (περίπου 550), αφορά την κατηγορία ΥΕ. Διαβάστε: ΑΣΕΠ: Η κατανομή των 757 μονίμων στους δήμους (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)
  • "Βοήθεια στο Σπίτι" (3.000 θέσεις): Ήδη, ετοιμάζεται νομοθετική ρύθμιση. Αμέσως μετά θα εκδοθεί η προκήρυξη. Αυτό, υπολογίζεται να γίνει το "συντομότερο δυνατόν", όπως δήλωσε στο workenter η υφυπουργός Εσωτερικών. 








https://workenter.gr/









About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply