Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΝΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ KILKISWEBTV
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Μία πολύ σπουδαία συνέντευξη με τον Πρόεδρο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Nικόλαο Οικονομόπουλο όπου πήραμε και την αποκλειστική είδηση, για την συνεργασία  του Ε.Ε.Σταυρού με το Πανεπιστήμιο Ηπείρου όπου μέσα από μία νέα εφαρμογή θα μπορούν οι ηλικιωμένοι/ες να επικοινωνούν με το κινητό τους, πατώντας ένα κουμπί, με τον χώρο του Ερυθρού Σταυρού για να ζητήσουν κάποι βοήθεια, είτε για να πάρουν κάποια πληροφορία.
Μίλησε για τον πήχη που βάζει ο ίδιος ο Πρόεδρος πολύ ψηλά και ότι σχεδιάζει πράγματα που θα κάνει τον Ε.Ε.Σταυρό ακόμη αποδοτικότερο.
Όταν ρωτήθηκε εάν είναι και ο Ε.Ε.Σταυρός σαν μία Μ.Κ.Ο. απάντησε πως «εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες ανθρωπιστές και δεν βγήκαμε από κάποιο γραφείο ή σαλόνι αλλά δημιουργηθήκαμε στο ματωμένο χώμα είτε των πολέμων είτε των ξεριζωμών.
Δείτε την αποκαλυπτική και αποκλειστική συνέντευξη του προέδρου μόνον στην kilkiswebtv.








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply