Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΙΤΑΛΙΑΣ-ΑΥΣΤΡΙΑΣ: ΝΑ ΚΡΑΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΟΙΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πρωτοποριακή πρόταση Ιταλίας-Αυστρίας: Να κρατούνται μέσα στα πλοία οι λαθρομετανάστες που καταφθάνουν

Σε μια πρωτοποριακή πρόταση, προχώρησαν οι υπουργοί Εσωτερικών της Αυστρίας και της Ιταλίας, προτείνοντας να κρατούνται πάνω στα πλοία τα «προσφυγάκια» που «διασώζονται» στη θάλασσα (τρυπώντας τις βάρκες όταν τα πλησιάζει σκάφος του Λιμενικού…), μέχρι να ολοκληρωθεί ένας πρώτος έλεγχος για την πιθανότητές τους να τους παρασχεθεί άσυλο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
«Για εκείνους που καταφέρνουν να φτάσουν στα χωρικά ύδατα ενός ευρωπαϊκού κράτους και κατόπιν τους παραλαμβάνει ένα πλοίο, θα έπρεπε να χρησιμοποιούμε αυτά τα πλοία για να γίνονται οι κατάλληλοι έλεγχοι για το αν δικαιούνται προστασία», είπε ο υπουργός Εσωτερικών της Αυστρίας Χέρμπερτ Κικλ σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Βιέννη με τον Ιταλό ομόλογό του Ματέο Σαλβίνι.
Όπως υποστήριξε ο Αυστριακός υπουργός, αφού διενεργηθεί ο έλεγχος, μέσα σε λίγες ημέρες, σε όσους δεν έχουν καμία πιθανότητα να τους χορηγηθεί άσυλο θα πρέπει να τους αρνούνται την είσοδο στην Ευρώπη. Ο δε Σαλβίνι είπε ότι στηρίζει αυτήν την ιδέα.
https://my.crazynapo.com/scripts/5u6i7la?a_aid=grothia&a_bid=052db4a3
Πιθανότατα, κάποιες χώρες, όπως η Ιταλία, θα την εφαρμόσουν κιόλας, αποτρέποντας έτσι τα «προσφυγάκια» να τις πλησιάζουν. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να εφαρμοστεί ποτέ στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», όσο την κυβερνάνε Τσιπροκαμμένοι.











https://grothia.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply