Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΨΩΜΙ ΣΙΚΑΛΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Στην απόσυρση, για προληπτικούς λόγους, του αρτοσκευάσματος σίκαλης σε φέτες "Maitre Jean Pierre Rye Bread 500 γρ.", που παράγεται από την εταιρεία Harry-Brot, προχώρησε η εταιρεία Lidl Hellas.
Συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικής πληροφόρησης από καταναλωτή και σε συνέχεια εσωτερικών μακροσκοπικών ελέγχων από την εταιρεία για την παρουσία ευρωτίασης (μούχλας) σε μεμονωμένα τεμάχια του προϊόντος "Maitre Jean Pierre Rye Bread 500g", με ημερομηνίες λήξεις 19.09.2018, 26.09.2018 και 03.10.2018 που παράγεται από την εταιρεία Harry-Brot GmbH, η Lidl Hellas προχώρησε, για προληπτικούς λόγους, στην απόσυρση του προϊόντος.
«Η Lidl Ηellas έχοντας δεσμευτεί απέναντι στους πελάτες της και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα των προϊόντων της, παρακαλεί τους πελάτες της που έχουν αγοράσει το προϊόν, να το επιστρέψουν σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα της εταιρείας, λαμβάνοντας φυσικά το αντίτιμο της αγοράς του» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.






https://thecaller.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply