Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΥΠΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Σε όλους είναι γνωστό ότι στην πολιτική, πιέσεις, απειλές, συναλλαγές, ακόμα και δωροδοκίες, προκειμένου να αποκρύπτεται ή και να διαστρεβλώνεται η αλήθεια είναι ο κανόνας.

«Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται» έλεγε ο …Εθνάρχης αλλά ποτέ δεν τόλμησε να πει ποιοι είναι αυτοί που κάνουν και δεν λένε και γιατί υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται, διατηρώντας έτσι το «άβατο» στην δημοσιογραφία, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο και τα συμφέροντα του «κατεστημένου τύπου» αλλά και τις αδυναμίες πολιτικών και πολιτικού συστήματος.

Το δυστύχημα είναι ότι και τότε όπως και τώρα κάθε αδέσμευτη προσπάθεια ενημέρωσης που ως στόχο έχει το αυτονόητο, δηλαδή την ανάδειξη της αλήθειας, αυτόματα στοχοποιείται γιατί η αλήθεια δεν βολεύει σε κανέναν.
Αγαπητοί μου φίλοι, είναι αλήθεια ότι, η αλήθεια δεν είναι εύκολα διαχειρίσιμη γιατί πολλές φορές δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει. Ιδιαίτερα δε όταν αναφερόμαστε σε πολιτική και πολιτικούς, η αλήθεια καθίσταται ακόμα και …φονικό όπλο, που μπορεί να εξολοθρεύσει πολλούς και κυρίως αυτόν που την λέει.

Ανέφερα όλα τα παραπάνω γιατί τούτες τις μέρες πύργωσε ένας πόλεμος που ξεκίνησε ενάντια στην kilkiswebtv και σκοπό έχει να παύσουν να λέγονται αυτά που γίνονται και να λέγονται αυτά που δεν θα γίνουν ποτέ.
Ανταρσία λοιπόν εναντίον της kilkiswebtv από αυτούς πού θέλουν την ενημέρωση στο γύψο, από αυτούς που συμμετείχαν στο πάρτι του «μαζί τα φάγαμε» και τώρα χωρίς καμία ντροπή μάχονται για να διατηρήσουν τα οφίτσιά τους. Ανταρσία που εκδηλώθηκε ξεκάθαρα και μάλιστα υπό μορφή απειλής προς πολιτικούς και όχι μόνο.
«Εάν καλέσετε την kilkiswebtv εμείς δεν θα έρθουμε», είπαν.
Τους λέμε: "Η ελευθερία του Τύπου θα νικήσει την αθλιότητα, από όπου και αν προέρχεται αυτή!"

Ας σκεφτούν λοιπόν οι πολιτικοί, οι βουλευτές, οι υποψήφιοι βουλευτές, οι υποψήφιοι δήμαρχοι και υπ. Δημοτικοί σύμβουλοι εάν προτιμούν την αλήθεια ή το ψέμα, την φίμωση ή την ελευθερία του τύπου. Εάν αποφασίσουν και θέλουν να τους βλέπουν, να τους ακούν και να τους διαβάζουν 300 έως 400 νοματαίοι κάθε εβδομάδα ή να τους διαβάζουν από 10 000 έως 24 000 την ημέρα. Και μη ξεχνάτε τι είπε ο νυν Δήμαρχος Κιλκίς: «Την kilkiswebtv την διαβάζουν 100 και την πιστεύουν εκατό ενώ τους άλλους τους διαβάζουν εκατό και τους πιστεύουν πέντε».
Έτσι λοιπόν οι πολιτικοί που δεν θέλουν να μαθαίνουν οι ψηφοφόροι τι σκοπούς έχουν και τι ψέματα θα πουν, ας πάνε στον "κατε-ΣΤΗΜΕΝΟ Τύπο" για να μη τους διαβάζει ο κόσμος και μαθαίνει την αλήθεια.
Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία φίλοι μου και περιμένω να δω την τόλμη όλων αυτών των  πολιτικών εναντίον των οποίων εκτοξεύθηκε η απειλή.

  
ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ
Αδέσμευτος δημοσιογράφος από το 1973
Και πρώην συντάκτης της εφημερίδος «ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply