Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » «ΟΧΥΡΩΝΟΥΝ» ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ! ΌΛΟΙ ΣΤΟ ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Με μεγάλη δύναμη ασφαλείας μεγέθους δύο συνταγμάτων πεζικού και πολλούς Αμερικανούς πράκτορες, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οχυρώσει την Θεσσαλονίκη για να εμποδίσει την διενέργεια του μεγάλου συλλαλητηρίου για την Μακεδονία και κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Χωρίς κεντρική εξέδρα και ομιλητές, αλλά με μαζικό πλήθος και πάθος, οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ), ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καθώς και ο Τηλεοπτικός Σταθμός ΒΕΡΓΙΝΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για να διαδηλώσουν την αποφασιστικότητά τους να αντιπαλέψουν στα σχέδια σλαβοποίησης της Μακεδονίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.
Αν και αρχικά είχαν ανακοινωθεί τρεις παράλληλες εκδηλώσεις, στη διάρκεια παρουσίας του πρωθυπουργού Α.Τσίπρα στη ΔΕΘ, τελικά επικράτησε η άποψη να υπάρξει μία κεντρική μαζική εκδήλωση χωρίς εξέδρα και ομιλητές, με σημείο εκκίνησης (19:00) το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και το Λευκό Πύργο και πορεία προς το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, την ώρα που στο βήμα θα βρίσκεται ο πρωθυπουργός.
Σκοπός και στόχος ο εκφοβισμός των Μακεδόνων πολιτών και η κατάδειξη από την κυβέρνηση ότι «Οι ΗΠΑ μας στηρίζουν στην συμφωνία των Πρεσπών».Απέναντι σε όλη αυτή την κολοσσιαία δύναμη εκατοντάδες πολιτιστικοί σύλλογοι της Βόρειας Ελλάδας, δήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, μητροπολίτες και κληρικοί, επαγγελματικά, αθλητικά, εξωραϊστικά χριστιανικά σωματεία και σύλλογοι κλπ καλούν τα μέλη τους και τον ελληνικό λαό να προσέλθει στο συλλαλητήριο και να στηρίξει την Μακεδονία.

Από την ένταση και την έκταση της διαμαρτυρίας θα κριθούν πολλά. Οι Μακεδόνες έχουν στα χέρια τους το κομμάτι της ελληνικής ιστορίας και γης και καλούνται να το υπερασπιστούν. Για αυτό όλοι στην συγκέντρωση για την Μακεδονία μας στις 8 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Βελλίδειο.









https://mknews.eu

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply