Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΧΡΟΝΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 6 ΧΡΟΝΩΝ


Παιδιά, η τέχνη ετοίμασε όμορφα και διασκεδαστικά πραγματάκια για εσάς. Στο νέο μας τμήμα Δημιουργικής έκφρασης για παιδιά από 3 έως 6 χρονών, τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν, κόβουν, κατασκευάζουν και μουντζουρώνουν με χεράκια και ποδαράκια. Όταν έχουν κέφια τραγουδούν, άλλοτε διαβάζουν παραμύθια και σίγουρα γελάνε όλοι μαζί.

Με μουσικοκινητικά παιχνίδια, εργαστήρια μικρών δημιουργών, μεταμφιέσεις, εξάσκηση κινητικών και αντιληπτικών δεξιοτήτων σε περιβάλλον καλλιτεχνικής ανεμελιάς και ασφάλειας τα παιδιά της τέχνης ανακαλύπτουν μέσα από την δημιουργία τον κόσμο, αναπτύσσουν τη φαντασία και γίνονται κοινωνικοί μικροί πολίτες.

Όπως είπε και ο Πάμπλο Πικάσσο: « Κάθε παιδί είναι ένας καλλιτέχνης. Το πρόβλημα είναι πώς να παραμείνει καλλιτέχνης όσο μεγαλώνει.»

Θα είναι μεγάλη μας χαρά λοιπόν να συμμετέχετε στο ΝΕΟ τμήμα της ΤΕΧΝΗΣ, στο Τμήμα Δημιουργικής Έκφρασης.

Κάνουμε την αρχή την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 στις 5.30 το απόγευμα για να πάρετε μια πρώτη γεύση και να δείτε τον υπέροχο χώρο που έχουμε ετοιμάσει για εσάς.

Δηλώσεις Συμμετοχής: Δευτέρα έως Παρασκευή,18:00-20:00 στα γραφεία της ΤΕΧΝΗΣ (25ης Μαρτίου 20) και τηλεφωνικά ίδιες ημέρες και ώρες στο 23410 – 24217.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply