Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ Ο ΝΙΚΟΣ ΤΟΣΚΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ο κος Τόσκας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης σήμερα Παρασκευή με τον πρωθυπουργό και με δεδομένο ότι έχει παρέλθει η κατάσταση έκτακτης ανάγκης, επανήλθε στην παραίτηση που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα. 
Ο Πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση και τον ευχαρίστησε για την συνεργασία όλων των τελευταίων χρόνων.
«Οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη με την οποία με περιέβαλε όλο αυτό το χρονικό διάστημα κατά το οποίο μου ανέθεσε κυβερνητικά καθήκοντα» δήλωσε ο Νίκος Τόσκας μετά την αποδοχή της παραίτησής του από τη θέση Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.
«Η φυσική καταστροφή και οι απώλειες τόσων συνανθρώπων μας στο Μάτι ξεπερνάει τη βούλησή μου να συνεχίσω, κάτι το οποίο είχα δηλώσει και δημοσίως από την πρώτη στιγμή» τόνισε ο κ. Τόσκας σημειώνοντας: «Προσπάθησα σε όλη μου τη ζωή να προσφέρω στην υπεράσπιση και στην προστασία αυτού του τόπου και των πολιτών».
Παράλληλα, ο κ. Τόσκας ευχαρίστησε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες του Πυροσβεστικού Σώματος, της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος, καθώς και τους εθελοντές οι οποίοι πάσχισαν με όλες τις δυνάμεις τους να αντιμετωπίσουν την πύρινη λαίλαπα και βοήθησαν ανθρώπους να σωθούν. «Ευχαριστώ όλους όσους με στήριξαν και ιδιαίτερα εκείνους που παρέμειναν δίπλα μου στα δύσκολα», κατέληξε ο κ. Τόσκας.
Τσίπρας: Η γενναιότητα ενός στρατηγού μετριέται την ώρα του απολογισμού
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της παραίτησης, ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε ανάρτησή του στο twitter ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη «για την εντιμότητα και την αφοσίωση που επέδειξε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων που του ανέθεσα». 

















http://www.athensvoice.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply