Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΧΑΝΙΩΤΗ: ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΒΙΤΡΙΝΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Κάποτε εάν έλεγε κανείς πως έκανε τα μπάνια του στην Χανιώτη, το λιγότερο θεωρούνταν προνομιούχος ή το ελάχιστο τυχερός! Τα τελευταία δέκα χρόνια όλο και το επίπεδο, τόσο των τουριστών όσο και των Ελλήνων φθίνει! Κάποτε στην Χανιώτη η πλειοψηφία των Τουριστών ήταν Άγγλοι, Γερμανοί κ.λ.π. δηλαδή από χώρες που ερχόνταν οι τουρίστες για να ξοδέψουν και να περάσουν καλά. Κάποτε έστω με εκείνες τις υποδομές όταν έφευγε ο τουρίστας από την Χανιώτη γινόταν και ο διαφημιστής της Χανιώτης.

Λίγες οι υποδομές μα ελάχιστα διαμαρτύρονταν για την καθαριότητα, για τον φωτισμό, για την πρόσβαση στις παραλίες, για τις θέσεις σε δημοτικό ελεύθερο πάρκινγκ.  Θα μου πείτε πως οι τουρίστες πολλαπλασιάστηκαν. Ναι οι τουρίστες πολλαπλασιάστηκαν όπως επίσης πολλαπλασιάστηκαν και τα Δημοτικά Τέλη και οι επιβαρύνσεις, χωρίς να αυξηθούν και οι υποχρεώσεις του Δήμου Κασσανδρείας προς τους πολίτες!
Σε κάποιες περιοχές, όπως μεταξύ Grecotel  και Εδεσσαίϊκα η κατάσταση του φωτισμού δεν είναι απλά κάκιστη αλλά είναι και επικίνδυνη μια και δεν υπάρχουν λάμπες, αλλού οι ιστοί είναι καταστραμμένοι  σε αντίθεση με το κέντρο της Χανιώτης όπου χρησιμοποιούνται λάμπες έως και 200 watt. Ως προς την πρόσβαση για την παραλία είναι η χειρότερη που υπάρχει, μια και η ράμπα ατόμων με ειδικές ανάγκες είναι καταστραμμένη και οι σκάλες που οδηγούν στην αμμουδιά φθάνου έως ένα σημείο, όπως φαίνονται και στις φωτογραφίες.
Για τις παραλίες, καλύτερα να μη το συζητάμε διότι κατά 90% (πρόχειρος υπολογισμός) καλύπτονται από ενοικιαζόμενες ομπρέλες, ενώ πριν από 5-6 χρόνια η κάλυψη της παραλίας από ομπρέλες δεν υπερέβαινε το 10% όσοι ήταν και οι ξένοι τουρίστες. Σήμερα οι ξένοι Τουρίστες που στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι Βαλκάνιοι, οι ελεύθεροι  χώροι έχουν περιοριστεί στο ελάχιστο.
Φυσικά δεν περιμένουμε τίποτε από τον σημερινό Δήμαρχο, διότι τα προβλήματα της Χανιώτης τα έθεσαν ιδιοκτήτες κατοικιών και όσες υποσχέσεις δόθηκαν έμειναν απλά υποσχέσεις. Κρίμα για ένα τέτοιο τουριστικό θέρετρο να καταστρέφεται από την αδιαφορία των υπευθύνων και κυρίως από τον Δήμο Κασανδρείας.
Εδώ πρέπει να προσθέσω πως η παροχή του Internet  είναι δύσκολη έως και αδύνατη. Υπάρχει πελάτης Εταιρείας που ενώ προπλήρωσε 12μηνη συνδρομή από τον Ιούλιο, τελειώνει και ο Αύγουστος και σύνδεση διαδικτυακή έχει σε ανύποπτο νυχτερινό χρόνο για 1 έως 3 λεπτά της ώρας! Δηλαδή την ώρα που κοιμάται. Το χειρότερο είναι πως όταν έρθει ο τεχνικός θα σου υποσχεθεί πως μέχρι το απόγευμα θα τακτοποιηθεί η σύνδεση, δεν σε λέει ποιο απόγευμα και ποιού μήνα ή χρόνου. (Υπάρχουν στοιχεία και μαρτυρίες παθόντων, στην περιοχή του Grecotel).
Χανιώτη, η πλέον προβληματική περιοχή του πρώτου ποδιού.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ 





















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply