Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΈΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Τουρκικό δικαστήριο άφησε ελεύθερους τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς εν αναμονή της δίκης τους, μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Το δικαστήριο που εξέτασε το αίτημα για αποφυλάκιση απεφάνθη ότι δεν συντρέχουν πλέον λόγοι να είναι προφυλακιστέοι. Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΜΠΕ, η απόφαση δεν προβλέπει περιοριστικά μέτρα οπότε θα μπορούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Οι δύο στρατιωτικοί παρέμεναν υπό κράτηση στις φυλακές της Αδριανούπολης μετά από συνεχείς απορρίψεις αιτημάτων αποφυλάκισης από την τουρκική δικαιοσύνη.

Η αιτιολογία της απόρριψης του αιτήματος παρέμενε η ίδια και το σκεπτικό του δικαστηρίου εδραζόταν στη μη ύπαρξη μόνιμης κατοικίας στην Τουρκία στην οποία θα μπορούσαν να διαμείνουν οι δύο στρατιωτικοί έως και την απαγγελία του κατηγορητηρίου.
Σημειώνεται ότι οι δύο ένστολοι βρίσκονται κρατούμενοι πάνω από 150 μέρες στην Τουρκία.
Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν από τις τουρκικές Αρχές την 1 Μαρτίου αφότου πέρασαν κατά λάθος τα σύνορα στην περιοχή του Έβρου.
Η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είναι πράξη δικαιοσύνης, που θα συμβάλει στην ενίσχυση της φιλίας, της καλής γειτονίας, και της σταθερότητας στην περιοχή, δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως τουρκικό δικαστήριο αφήνει ελεύθερους τον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη εν αναμονή της δίκης τους.
"Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους δύο αξιωματικούς μας, και τις οικογένειές τους, για το σθένος, την υπομονή, και την εμπιστοσύνη στις προσπάθειες όλων μας, που εν τέλει δικαιώθηκαν. Άγγελε, και Δημήτρη, καλή πατρίδα, και καλή λευτεριά" σημείωσε ο κ. Τσίπρας.
Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter μια φωτογραφία από την εικόνα της Παναγίας της Ελευθερώτριας.
Η συνεχιζόμενη παράνομη κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Ανδριανούπολης, αποτελεί βαρβαρότητα δικαίου, είχε επισημαίνει προ ολίγων ημερών ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης.
Παράλληλα είχε χαρακτηρίσει λανθασμένη την τακτική του Τούρκου προέδρου να εντάξει στα πολλαπλά προβλήματα εξωτερικής πολιτικής που αντιμετωπίζει η γείτονα το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών.
Με πληροφορίες από ΑΜΠΕ


















http://neinnewsgr.blogspot.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply