Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Mε μεγάλη λύπη μου πληροφορήθηκα τον αιφνίδιο θάνατο του φίλου και συναδέλφου στο Δήμο Κιλκίς Νίκου Ταχτσίδη – Αντιδημάρχου Κιλκίς.
Διερμηνεύοντας τα αισθήματα όλων των Δημοτικών Παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, των Δημοτικών Συμβούλων, των εργαζομένων στο Δήμο Κιλκίς αλλά και όλων των συμπολιτών μας, εκφράζω στην οικογένεια του εκλιπόντος  τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Η ενεργητικότητα, η απλότητα και η αγάπη του για τον τόπο μας υπήρξαν κάποιες μόνο από τις πολλές αρετές της προσωπικότητας του προσφιλούς σε όλους μας Νίκου.
Αρετές οι οποίες θα μας θυμίζουν πάντοτε έναν μαχητή και υπηρέτη της κοινωνίας του Κιλκίς η οποία από σήμερα μετά την απώλεια του είναι φτωχότερη.
Ακούραστος και φιλότιμος προσέφερε απλόχερα στον συνάνθρωπο αλλά και στην κοινωνία κάθε ικμάδα του εαυτού του για να επιλύσει κάθε ζήτημα που προέκυπτε καθημερινά.
Γι΄ αυτό ο ευγενής πατριώτης Νίκος Ταχτσίδης δεν θα λείψει μόνο από την οικογένεια και τους φίλους του αλλά και από όλους όσους τον γνώρισαν και είχαν την τύχη να συνεργασθούν μαζί του.
Αιώνια η μνήμη του.
Θερμά συλλυπητήρια
                                                               
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply