Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΈΣΚΑΣΕ ΤΩΡΑ! ΑΥΤΑ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ: ΜΕ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΙ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΩΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΗΡΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

«Ο Τσίπρας έκανε το χατίρι του Ερντογάν» ήταν το σχόλιο του τουρκικού Τύπου, αναφερόμενο στη νομοθετική ρύθμιση που πέρασε από την…
Βουλή και προβλέπει την υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων από την ελληνική κυβέρνηση μουφτήδων της Δυτικής Θράκης.
Τα τουρκικά ΜΜΕ, υποδεχόμενα θετικά τη ρύθμιση, αναπαράγουν τα ανάλογα σχόλια που έγιναν και στον ελληνικό Τύπο για το συγκεκριμένο ζήτημα.
Η ρύθμιση που πέρασε από τη Βουλή ανάβει «πράσινο φως» στην εκλογή τους, κάτι που υποσχέθηκε πρόσφατα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη συνάντησή τους στις Βρυξέλλες.
Αναλυτικά, η Σαμπάχ έγραψε ότι «Ο Τσίπρας έδωσε εντολή. Για το χατίρι του προέδρου Ερντογάν…». Από την πλευρά της, η Τζουμχουριέτ σχολίασε ότι πρόκειται για «ερντογανική ρύθμιση για τους μουφτήδες στην Ελλάδα», ενώ το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu ανέφερε: «Υποχρεωτική συνταξιοδότηση των διορισμένων μουφτήδων στη Δυτική Θράκη».
Τα παραπάνω αναφέρονται σε ρεπορτάζ του τουρκικού τύπου. Εμείς να προσθέσουμε ότι αυτό αποτελεί μια υπόγεια συμφωνία Τσίπρα-Ερντογάν σε βάρος της Ελλάδος και υπερ της Τουρκίας.
Έδωσε τη Θράκη μας για να απευλευθερώσει ο σουλτάνος τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς και παράλληλα να εμφανιστεί ο εθνοπροδότης με διπλωματική επιτυχία, ειδικά μετά τις καταστροφές στο Μάτι και τον φρικτό θάνατο δεκάδων συμπατριωτών μας.







http://www.makeleio.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply