Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Η ΜΙΚΡΗ ΦΑΡΜΑ ΑΥΓΩΝ ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΠΟΤΑΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Μία μικρή φάρμα αυγών από οικόσιτα ελευθέρας βοσκής, κυριολεκτικά, κότες. Όλες κι όλες δεν υπερβαίνουν τις σαράντα!  Όλες έχουν και όνομα, ναι μη γελάτε. Η κάθε κότα έχει το δικό της όνομα.
Θα ξέρετε φαντάζομαι το ανέκδοτο που μιλάει για μια οικογένεια που είχε δώδεκα παιδιά. Όλα τα αγόρια τα φώναζε η μάνα τους Γιώργο! Όταν την ρώτησαν πως τα ξεχωρίζεις αφού όλα τα καλείς με το όνομα Γιώργος και στο Σχολείο πως τα ξεχωρίζει ο δάσκαλος; Μα είναι πολύ απλό, απάντησε η μάνα. Το κάθε παιδί ξεχωρίζει από το επώνυμο του πατέρα του, ποιυ για όλα είναι διαφορετικός!
Τώρα μη ζητήσετε το αυτό της Εύας από της Ζουμπουλιάς ή της σκυφτούλας. Όλες γεννούν αυγά του ιδίου μεγέθους και τις ίδιας νοστημιάς.
Α και μη ξεχάσω, ότα λέμε χωριάτικα εννοούμε χωριάτικα μια και όλα μυρίζουν αυγό σαν εκείνα που τρώγαμε στα χωριά μας πριν από πενήντα χρόνια.
Ξέχασα! Αν πάτε στο Διπόταμο ρωτήστε κάποιον, που είναι το σπίτι του Τάσου του Κοτσαβασιλειάδη και θα σας πουν.
Εάν θέλετε δείτε το βίντεο και ακολουθήστε τον δρόμο από την εκκλησία ή και από το Σχολείο.
 Μην μπείτε στην αυλή, γιατί το σκυλί του μόλις έχει γεννήσει και δεν θα σας αφήσει να μπείτε απρόσκλητοι. Φωνάξτε Τάσοοοοοοοοοοοοοοοο.
Άντε πάντε μια βόλτα και τα ξαναλέμε.















About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply