Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς που είχαν συμμετοχή στη σύλληψη των δύο αλλοδαπών οι οποίοι κατηγορούνται για τη  δολοφονία νεαρού άνδρα πριν από λίγες μέρες στο κέντρο της Αθήνας . Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στη συνδρομή όσων υπηρετούν στο ΤΣΦ Παιονίας, οι οποίοι αξιοποιώντας  την  πολύτιμη εμπειρία τους κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο υπόπτους πριν αυτοί διαφύγουν από τη χώρα. Το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών ικανοποίησε  τους κατοίκους του Κιλκίς, καθώς κανείς δεν θέλει να μένουν ατιμώρητοι οι δράστες  τόσο σοβαρών  εγκλημάτων.
Η Πολιτεία οφείλει να ενισχύσει το ΤΣΦ Παιονίας και την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς με όλο τον αναγκαίο εξοπλισμό έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα και βεβαίως να λύσει το πρόβλημα στέγασης της Υπηρεσίας στην Ειδομένη όπως άλλωστε εδώ και δύο χρόνια έχει δεσμευτεί .

ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply