Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ: ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Εδώ και λίγες ημέρες κάνοντας μία έρευνα στην αγορά της Χανιώτης, εμφανίστηκαν Σκοπιανοί ή κάτοικοι της Άνω Μακεδονίας κατά τον πρ@@@@τη Τσίπρα οι οποίοι επιτίθενται όχι μόνον φραστικά αλλά και με χειρονομίες εναντίον Ελλήνων που δηλώνουν Μακεδόνες!
Όταν ρωτήθηκαν από ποια Μακεδονία είστε, απάντησαν από την μοναδική Αρχαία Μακεδονία και με χειρονομίες έδειξαν και είπαν: «όλα αυτά τα μέρη που ζείτε  μας τα κλέψατε και μία ημέρα θα γίνουν δικά μας!»  «Εσεις πρέπει να φύγετε από την γη μας, μια και ο Πρωθυπουργός σας παραδέχτηκε ότι εμείς είμαστε οι γνήσιοι Μακεδόνες που μιλάμε Μακεδονικά και έχουμε ιστορία που παραδέχτηκε ο Πρωθυπουργός σας, Μακεδονική. Είμαστε οι γνήσιοι Μακεδόνες¨
Σε τουριστικό Πράκτορα, που ζήτησαν με διαβατήρια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ να πραγματοποιήσουν μία εκδρομή, τους είπε πως αυτά είναι πλαστά και αδυνατεί να τους κάνει την εκδρομή που ζητάνε, καθώς δεν υπάρχει κράτος με σχέτο όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Η κυρία «Μακεδόνισσα» απείλησε το πράκτορα λέγοντάς του: «ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ;» Το ύφος και οι χειρονομίες ήταν τέτοιες που ευτυχώς ο Έλληνας πράκτορας δεν τα έβαλλε με την «Μακεδόνισσα» αλλά με τον Τσίπρα που μας πρόδωσε!
Σχετικά με το θέμα θα επανέλθω, όταν βρεθώ στο Κιλκίς.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μην εμπιστεύεστε κανέναν πάροχο ίντερνετ στην Χανιώτη, γύρω από το grecotel διότι δεν πρόκειται να έχετε σύνδεση, όπως εγώ επί δύο μήνες, με πρόγραμμα που έχω προπληρώσει για ετήσια συνδρομή.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply