Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΥΛΩΝΙΤΟΥ : ΚΑΗΚΕ ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Συνεχίζουν να προκαλούν οι δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν τη μέρα που ξέσπασε η φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική.
Από μεριάς της η βουλευτής του κόμματος, Ελένη Αυλωνίτου, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «υπάρχει κόσμος που δεν ξέρει, δεν έχουμε εκπαιδευτεί. Το ξέρετε ότι υπάρχει κόσμος που κάηκε στη θάλασσα γιατί νόμιζε ότι θα μπει στο νερό και όλα εντάξει αντί να προχωρήσει προς τα μέσα;».
Στην προσπάθεια της να «ξελασπώσει» την κυβέρνηση από το βάρος τον ευθυνών, αποπειράθηκε να επιρρίψει ευθύνες στις καιρικές συνθήκες αλλά και στις ευθύνες του δημάρχου.
«Υπήρχε 8χλμ αέρας» ανέφερε η κ. Αυλωνίτου και προσέθεσε: «σε 10 λεπτά κάηκε το Μάτι», μιλώντας σε εκπομπή του EpsilonTV.
Όσον αφορά τις ευθύνες της Δημαρχίας αναρωτιέται «γιατί δεν έκοψε ο δήμαρχος τα δέντρα ώστε να μην περάσει η φωτιά;».
Η ίδια επέρριψε ευθύνες σε προηγούμενες κυβερνήσεις λέγοντας ότι δε γίνεται να αποδίδεται στην τωρινή κυβέρνηση η άναρχη δόμηση της περιοχής. «Η κυβέρνηση έκανε να μην υπάρχει δρόμος ο οποίος δε φτάνει στην παραλία;» υπογράμμισε.
Σχετικά με τις ευθύνες της κυβέρνησης για την πρόσφατη εθνική τραγωδία σημείωσε πως «η πολιτική ευθύνη δυστυχώς δεν μπορεί να φέρει τους ανθρώπους πίσω αλλά η κυβέρνηση την έχει αναλάβει και θα στηρίξει αυτούς τους ανθρώπους. Θα γίνει πλήρης αποκατάσταση των ζημιών και θα φτιάξουμε ένα σύγχρονο θερμικό πλαίσιο προκειμένου να μην ξανασυμβούν όσα συνέβησαν».












http://www.in.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply