Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΎΓΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΎ ΣΥΜΒΟΥΛΊΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΉΣ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΉ ΣΥΝΕΔΡΊΑΣΗ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ 27 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ 2018
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση





Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το διήμερο Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 –Salonica 2018»

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τη διοργάνωση του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Θεσσαλονίκη το Διεθνές Σεμινάριο Καλαθοσφαίρισης «Θεσσαλονίκη 2018 – Salonica 2018».
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο Καλαμαριάς, με κεντρικούς ομιλητές τους Guy GoodesNeven Spahija και Σούλη Μαρκόπουλο, ενώ χαιρετισμούς κατά την έναρξή του, στις 16.00’ σήμερα θα απευθύνουν ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού Βασίλης Ανατολίτης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης Παναγιώτης Γιαννάκης.
Όπως τόνισε ο κ. Ανατολίτης«η Θεσσαλονίκη είναι η πόλη του μπάσκετ και σε προπονητικό επίπεδο έχει βγάλει παγκόσμιας εμβέλειας ονόματα, όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, ο Δημήτρης Ιτούδης, ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο Θεόδωρος Ροδόπουλος. Το διεθνές σεμινάριο καλαθοσφαίρισης είναι μια γιορτή για το μπάσκετ, μια εξωστρεφής εκδήλωση, με τη συμμετοχή δασκάλων της καλαθοσφαίρισης, που έχουν τεράστια εμπειρία και διάθεση να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε όλους όσοι θέλουν να ασχοληθούν προπονητικά με ένα από τα αθλήματα που έχουν κάνει διεθνώς γνωστή και υπερήφανη τη Θεσσαλονίκη μας».
Το σημερινό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:
-16.00’: Guy Goodes – Matchup Zone
-17.30’: Σούλης Μαρκόπουλος – Offense principles for breaking any zone defense
-19.00’: Neven Spahija – Pick and Roll Defense.
Το αυριανό πρόγραμμα του σεμιναρίου είναι το εξής:
-09.30’: Σούλης Μαρκόπουλος – Special situations
-11.00’: Guy Goodes – Man to Man Defense
-12.30’: Neven Spahija – Motion Offense.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply