Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΠΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗΝ Ν.Δ. ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΙΛΤΙΔΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Σήμερα Πέμπτη, στις 2 η ώρα το μεσημέρι, ο κ. Κώστας Κιλτίδης πρώην Βουλευτής για δώδεκα χρόνια και δύο χρόνια Υφυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κάλεσε τα Διαδικτυακά μέσα  ενημέρωσης, σε μία  πρώτη συνάντηση για τους σκοπούς και τους λόγους που επανενεργοποιείται  δυναμικά στο πλευρό της Ν.Δ.
Έτσι λοιπόν μίλησε στο πλέον δυναμικό Μέσο επικοινωνίας με τους Πολίτες, δηλαδή τους δημοσιογράφους και διαχειριστές των μπλογκ του Ν. Κιλκίς.
Ο κ. Κιλτίδης αναφέρθηκε τόσο στις συγκρούσεις που είχε μέσα στο κόμμα του, όσο και στο πρώτο μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο που περιείχε 168 μέτρα και που αυτό έγινε αιτία να διαχωρίσει την θέση του, λέγοντας πως αυτό θα γονατίσει την Πατρίδα μας.
Δήλωσε πως «κλώτσησα καρέκλες και αξιώματα» διότι δεν μπορούσα να υπηρετήσω μία ατελέσφορη Πολιτική
«Ενεργοποιούμαι με την ταυτότητά μου» είπε ο Κώστας Κιλτίδης, που έμεινε αναλλοίωτη στο Έθνος την Πατρίδα και την Ορθοδοξία.
Πολιτικοί που δεν τιμούν τους νεκρούς τους, δεν περιμένω να τιμήσουν ούτε τους ζωντανούς, είπε μιλώντας για το Σκοπιανό ζήτημα!
Μίλησε με πολύ πάθος και αγάπη, ιδιαίτερα, για τους νέους και τους κάλεσε να μην είναι μόνο πικραμένοι, νευριασμένοι και απογοητευμένοι!  Οι νέοι να ζητήσουν την Συντακτική αναθεώρηση και να επαναθεμελιώσουν την Πολιτική.
Τέλος, όλοι οι δημοσιογράφοι έκαναν ερωτήσεις, μεταξύ των οποίων η kilkiswebtv ρώτησε τον κ. Κιλτίδη, ποια ήταν τα λάθη του! Την απάντηση θα την δείτε στο βίντεο.


Περισσότερα παρακολουθήστε στο βίντεο που ακολουθεί:


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply