Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΉΡΑ ΑΝΑ ΧΕΊΡΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πρωί – πρωί κτυπάει το τηλέφωνο του σπιτιού μου, μα δεν το σηκώνω, γιατί κάθε βράδυ εργάζομαι μέχρι τις τρεις (3.00) τα ξημερώματα. 
Σε λίγο κτυπάει το κινητό μου!
Που είσαι και σε ψάχνω από προχθές; Έλα γρήγορα σε παρακαλώ, έχουμε μεγάλο πρόβλημα!
Μετά από μισή ώρα άρχισε η «εξομολόγηση» με τις ταλαιπωρίες που υφίσταται η κυρία Μ. από τον 19χρονο νεαρό και παρά τις καταγγελίες της,  στην Αστυνομία, αυτός συνεχίζει την «δουλειά» του σαν να μη συμβαίνει τίποτε μια και η Πολιτεία δεν μπορεί ή είναι ανίκανοι να προστατεύσει τόσο τον νεαρό, διότι έχει ψυχικά προβλήματα, όσο και τους επαγγελματίες που διατηρούν –ακόμα-  μαγαζιά.
Ναι είναι γνωστός για την δράση του και για την πάθησή του. Είναι ο νεαρός που πρίν από ενάμιση χρόνο έσπασε την τζαμαρία του καταστήματος του Κ.Ευθ. και σας το δώσαμε σε βίντεο και φωτογραφίες.
Αν αρχίσουμε να απαριθμούμε τους «πελάτες» του ή τα θύματά του θα καταλάβετε ότι είναι κατά 90% τα ίδια και τα ίδια. Μάλιστα ένας παθών μου εξομολογήθηκε ότι από μικρό παιδί κάθε πρωί του πρόσφερε ένα γάλα και ένα κρουασάν και μετά πήγαινε στο Σχολείο.   Ο δάσκαλος, πολύ γνωστός σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, Δ.Ν. έκανε τα πάντα για να το βοηθήσει αυτό το παιδί.
Δυστυχώς η πολιτεία είναι απούσα! Αφήνουν το παιδί απροστάτευτο, με την έννοια δε το πάνε σε κάποιο ίδρυμα και φυσικά οι πολίτες του Κιλκίς κινδυνεύουν κάποια στιγμή να βρουν το σπίτι τους καμένο, μια και καθημερινά κυκλοφορεί με ένα μπουκάλι (νερού 1,5 L)με  Βενζίνη και με έναν αναπτήρα!
Ποιος θα φέρει την ευθύνη εάν αύριο ο 19χρονος δώσει φωτιά στον Λόφο του Αγ. Γεωργίου; Ποιος θα πάρει την ευθύνη εάν κανείς αμυνόμενος, τον σπρώξει και χτυπήσει θανάσιμα; Ποίοι ανέχονται μια τέτοια κατάσταση μέσα στο Κιλκίς;
Εσείς που διαβάζεται αυτές τις αράδες, είστε σίγουροι πως δεν είστε το επόμενο θύμα;  Από ποιόν θα ζητήσουμε ευθύνες; Από το θύμα ή από τον θύτη;  Ποιος με την ανοχή του εκτρέφει τα πάθη αυτού του παιδιού, που γνωρίζει εκ των προτέρων πως μπορεί να είναι θανάσιμα;
Κατά την προσπάθειά του να μπει μέσα σε ένα κατάστημα, σπάζοντας με πέτρα την τζαμαρία, όπως έκανε και στο μίνι μάρκετ κοντά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο, πέσει επάνω στην τζαμαρία και χάσει τι ζωή του, ποιος θα έχει την ευθύνη που δεν προστάτευσε αυτό το παιδί;
Είναι εγκληματικό για το παιδί, κάποιοι να σφυρίζουν κλέφτηκα και να το αφήνουν να υποφέρει και παράλληλα να υποφέρουν μαγαζάτορες μια και δεν υπάρχει προστασία για κανένα.
Καλά, μη μου πείτε για προστασία του Πολίτη!  Αυτό ήταν κάποτε, τώρα είναι ………ότι κάτσει.
Θα επανέλθουμε…..




ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ





About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply