Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » Α΄ ΚΑΠΗ ΚΙΛΚΙΣ. ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΥΤΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Την Παρασκευή το απόγευμα έγινε χαμός από τα «νιάτα» της  τρίτης ηλικίας στο Α΄Καπή του Κιλκίς, μια και οι νεαροί υπερήλικες έφαγαν ήπιαν, τραγούδησαν και οι περισσότεροι χόρεωαν, μάλιστα με σφρίγος νεανικό.
Η κυρία Λήτου ήταν η οικοδέσποινα και έκανε αυτήν την γιορτή, πρώτο για να γιορτάσει τα δέκα χρόνια της απόλυτης συνεργασίας με την «οικογένειά της» όπως αποκάλεσε τους θαμώνες του Α΄Καπή.
Συγκινημένη η κυρία Αθηνά μίλησε στους θαμώνες, ευχαριστώντας τους και λέγοντάς τους πως είναι πολύ περήφανη και ευχαριστημένη με όλους τους ενήλικες του Καπή και πως τους νοιώθει σαν να είναι η οικογένειά της.
Ευχαρίστησε επίσης την Έλλη Φρεγγίδου και τον πρώην Αντιδήμαρχο Κοσμά Αβραμίδη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτρης Σισμανίδης, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ζιούτα Κατερίνα και ο Νίκος Ταχτσίδης καθώς και η πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ κ. Λένα Αναστασιάδου.




































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply