Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΚΛΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΩΣ ΚΛΑΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΣΤΕΡΕΨΕΙ ΤΟ ΔΑΚΡΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ' ΑΛΛΑ....
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Με το διάγγελμά του, ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να συγκαλύψει τις κυβερνητικές ευθύνες, επικαλούμενος οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών.
Η κυβέρνηση ήξερε ότι φέτος έχουμε ένα δύσκολο καλοκαίρι. Όλα τα προεκλογικά καλοκαίρια είναι δύσκολα. Αυτή τη φορά όμως, από τις αρχές Μαΐου ως τα τέλη Ιουλίου είχαμε ξεπεράσει ήδη κάθε προηγούμενο, με 4.000 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα.  Αντί να προετοιμαστεί για την αντιμετώπιση αυτής της πρωτοφανούς οικολογικής καταστροφής, η κυβέρνηση επέλεξε να ξεκινήσει την προεκλογική περίοδο μέσα στον Αύγουστο, για να μην εκτεθεί με το πόρισμα Ζορμπά και τον προϋπολογισμό.
Αυτό που προέχει τώρα είναι να αντιμετωπιστεί η καταστροφή. Δεν είναι ώρα να αποδοθούν ευθύνες. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν,  ούτε ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω από σενάρια συνομωσίας.
------------------------------------------------------------------------------
Αυτές τις δύσκολες ώρες της εθνικής τραγωδίας η κοινωνία πλημμυρίζει από αισθήματα οδύνης και οργής
Οδύνη για την απώλεια ανθρώπινων ζωών, τον δασικό πλούτο της χώρας και τις αγροτικές καλλιέργειες που καταστράφηκαν, τα ζώα που αφανίστηκαν, τα σπίτια και τις περιουσίες που χάθηκαν.
Οργή γιατί η κυβέρνηση της ΝΔ προφυλαγμένη στις κλιματιζόμενες αίθουσες του Μαξίμου, διέθεσε τις ελάχιστες δυνάμεις του ήδη διαλυμένου κρατικού μηχανισμού για τον ένα και μοναδικό στόχο της: Την εκ νέου νομή της εξουσίας.
Η κυβέρνηση αγνοώντας το γεγονός ότι αυτό το καλοκαίρι ζούμε μια πρωτοφανή οικολογική καταστροφή έσπευσε να προκηρύξει εκλογές πάνω στην καμένη γη, στο όνομα της Συνταγματικής αναθεώρησης, δηλαδή της αναθεώρησης του άρθρου 24, κλείνοντας το μάτι σε κάθε λογής καταπατητές, εμπρηστές και οικοπεδοφάγους.
Ακόμα πιο προσβλητική για την κοινή νοημοσύνη, αυτές τις τραγικές στιγμές, είναι η ανόητη επικοινωνιακού χαρακτήρα ενέργεια της κυβέρνησης να εμπλέξει στις έρευνες την αντιτρομοκρατική και την ΕΥΠ, προσπαθώντας να πείσει ότι πίσω από την καταστροφή βρίσκεται κάποιο σκοτεινό σχέδιο και όχι η δική της πολιτική για τα δάση.
------------------------------------------------------------------------------
Τότε λοιπόν, 11 χρόνια πριν ο Αλέξης έλεγε ότι ο κόσμος πλημμυρίζει από αισθήματα οδύνης και οργής γιατί ο τότε Τσίπρας λαλούσε μέσα από τις κλιματιζόμενες αίθουσες του Μαξίμου. 
Όλα αυτά λοιπόν που έλεγε τότε αλλά και αυτά που λέει σήμερα ο ίδιος άνθρωπος, αναδεικνύουν την τραγική αλήθεια. Και τότε αλλά και σήμερα αλλά και όσο εμείς τους ανεχόμαστε δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αλλαγή. 
Τότε τον έλεγαν Καραμανλή, Παπανδρέου, Σαμαρά...σήμερα τον λένε Τσίπρα και αύριο θα τον λένε φούφουτο, όμως θα είναι και αυτός ακόμα ένας Τσίπρας, ακόμα ένας πληρωμένος δολοφόνος και εμείς τα θύματά του. 
Κλάψτε λοιπόν και σήμερα όπως κλαίτε καθημερινά αλλά μην στερέψει το δάκρυ γιατί έρχονται κι' άλλα....
Ελλη. 










https://neinnewsgr.blogspot.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply