Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΪΔΑΚΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Για χαρτιά και παϊδάκια στελέχη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ εν μέσω εθνικού πένθους
Τελικά δεν έχουν τσίπα
Η φράση «οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ. δεν έχουν τσίπα» κυριαρχεί τα τελευταία 24ωρα στα χείλη της συντριπτικής πλειονότητας των Ελλήνων, µε αφορµή τον τρόπο που συµπεριφέρονται τα στελέχη τους στους πολίτες που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους ή τις περιουσίες τους.
Βεβαίως, ποιος έχασε το φιλότιµο για να το βρουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ. ΕΛ.; Ωστόσο, θα περίµενε κανείς ότι, έστω για τα µάτια του κόσµου, θα έδειχναν, τουλάχιστον τα πρώτα 24ωρα, µια συστολή. Φευ. Έπραξαν το ακριβώς αντίθετο, αδιαφορώντας ακόµα και για το αίµα που έκαιγε!
Από τον Πάνο Καµµένο, που τρωγόπινε µε Ρώσο αξιωµατούχο στη Γλυφάδα, τον ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου ο οποίος δεν άφησε το μπριτζ στο οποίο είχε αφιερωθεί, τους Σωκράτη Φάμελλο και Νεκτάριο Σαντοριναίο αναπληρωτή υπουργ’ο Περιβάλλοντος και υφυπουργό Ναυτιλίας αντίστοιχα οι οποίοι το βράδυ της Τετάρτης απόλαυσαν παϊδάκια..
μέχρι τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο ο οποίος την Τρίτη το βράδυ απολάμβανε τις μπυρίτσες του στο φηµισµένο «Βalthazar»(!), η αδιαφορία και ο κυνισµός των κυβερνώντων ξεπέρασαν αυτήν τη φορά κάθε προηγούµενο…

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply