Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


              
«Απροκάλυπτες παρεμβάσεις στην επιλογή των Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων»

        Ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κιλκίς, κ. Γιώργος Γεωργαντάς,  καταγγέλλοντας απροκάλυπτη παρέμβαση από κυβερνητικά στελέχη στην επιλογή των Γενικών Διευθυντών των Υπουργείων, κατέθεσε Ερώτηση και Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων προς την Υπουργό Διοικητικής Ανασυγκρότησης και άλλους Υπουργούς, και έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Όπως και στη διαδικασία επιλογής των Διοικητικών Γραμματέων Υπουργείων, έτσι και στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης των Υπουργείων, επιχειρείται η χειραγώγηση της διαδικασίας επιλογής με στόχο να προκριθούν τελικά οι αρεστοί στην Κυβέρνηση»
Πλήρης Δήλωση:
«Όπως και στη διαδικασία επιλογής των Διοικητικών Γραμματέων Υπουργείων, έτσι και στη διαδικασία πλήρωσης θέσεων ευθύνης επιπέδου Γενικής Διεύθυνσης των Υπουργείων, επιχειρείται η χειραγώγηση της διαδικασίας επιλογής με στόχο να προκριθούν τελικά οι αρεστοί στην Κυβέρνηση.
Είναι απαράδεκτο, για άλλη μία φορά, να καταστρατηγείται κάθε έννοια αξιοκρατίας και να παραβιάζονται ευθέως οι διατάξεις των σχετικών νόμων, κατ’ εφαρμογή του σχεδίου κομματικοποίησης της Δημόσιας Διοίκησης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Οι καταγγελίες είναι σοβαρότατες και η απόδοση των ευθυνών θα γίνει με κάθε προβλεπόμενο τρόπο σε όσους πιστεύουν ότι η Δημόσια Διοίκηση αποτελεί κομματικό λάφυρο. Κάποιοι παραμένουν ασυμμόρφωτοι καθώς φαίνεται πως δεν έλαβαν τα μηνύματα από την οικτρή κατάληξη της επιλογής των Διοικητικών και Τομεακών Γραμματέων. Θα φροντίσουμε να γίνει κατανοητό από όλους ότι η αξιοκρατία και το αίσθημα δικαιοσύνης που πρέπει να αισθάνονται τα στελέχη του Δημοσίου, είναι στοιχεία που δεν μπορούν να εκχωρηθούν με καμία διαπραγμάτευση».
Στην Ερώτηση του κ. Γεωργαντά, αναδεικνύεται πλήθος παρεκκλίσεων, παρανομιών και μεθοδεύσεων στις διαδικασίες πλήρωσης θέσεων ευθύνης σε Γενικές Διευθύνσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply