Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΕΓΑΛΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΑΜΕΣΑ 43 ΠΡΟΪΟΝΤΑ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Μεγάλες αλυσίδες σουπερ μάρκετ όπως οι Tesco, Lidl, Aldi κ.α. έχουν αποσύρει σειρές κατεψυγμένων λαχανικών καθώς διατυπώνονται φόβοι ότι ενδέχεται να περιέχουν θανατηφόρα βακτηρίδια.
Η Υπηρεσία Τυποποίησης των Τροφίμων (FSA) προειδοποίησε ότι το κατεψυγμένο γλυκό καλαμπόκι είναι η πιθανή πηγή λιστερίωσης που πλήττει πέντε ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου Lidl, σύμφωνα με την MEN.
Η λιστερίωση είναι μια σπάνια αλλά σοβαρή διατροφική ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Listeria monocytogenes που μπορεί να είναι πιο σοβαρό για εκείνα τα άτομα που έχουν εξασθενήσει το ανοσοποιητικό σύστημα αλλά και τους ηλικιωμένους, τις έγκυες γυναίκες και τα βρέφη.
Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων, από την εν λόγω ασθένεια έχουν χάσει τη ζωή τους 9 άτομα.
Σε μια δήλωσή της η Αρχή σημείωσε:
«Οι ειδικοί χρησιμοποίησαν την αλληλουχία ολόκληρου του γονιδιώματος για να εντοπίσουν την πηγή τροφής, η οποία αρχικά θεωρήθηκε ότι περιοριζόταν στον κατεψυγμένο καλαμπόκι».
Από τις 8 Ιουνίου, σε 47 περιπτώσεις ασθένειας καταγράφηκαν εννέα θάνατοι. Τα ίδια στελέχη του L. monocytogenes έχουν ανιχνευθεί σε κατεψυγμένα λαχανικά που παράγονται από την ίδια ουγγρική εταιρεία το 2016, το 2017 και το 2018»

















https://hellas-now.com

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply