Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Προσωρινή διακοπή ρεύματος στο κέντρο της πόλης
Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 29 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας από τις 9:00 μέχρι τις 10:30 για την οδό Γ. Καπέτα από 21ης Ιουνίου έως Θεσσαλονίκης 10:00 μέχρι τις 12:30 για τις οδούς Καλούδη και Θεσσαλονίκης από Καπέτα έως Καλούδη και 12:00 μέχρι τις 14:30 για την οδό Γ. Καπέτα από Θεσσαλονίκης έως Κύπρου.
Οι προσωρινές διακοπές στη ρευματοδότηση γίνονται για την ενίσχυση, βελτίωση ή επέκταση του δικτύου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ το ρεύμα θα επανέλθει χωρίς προειδοποίηση, ίσως και πριν από την καθορισμένη ώρα. Για το λόγο αυτό τα δίκτυα και οι εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι θα βρίσκονται συνεχώς υπό τάση. Όσοι καταναλωτές διαθέτουν ηλεκτρικούς κινητήρες, πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν εάν περιστρέφονται ή όχι. Σε περίπτωση κακοκαιρίας δε θα γίνει διακοπή.
Για κάθε συμπληρωματική πληροφορία οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το τοπικό γραφείο του ΔΕΔΔΗΕ (τηλ. επικοινωνίας 23410 22494 και 1050)

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply