Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΚΜ Εισερχόμενα x
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΕΧΝΗΣ ΑΠΟ «ΤΟ ΡΑΦΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ



Εκδήλωση τέχνης διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό σωματείο «Το Ράφι της Αγάπης» το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018, στις 17.30, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης»), στις 17.30. Στην εκδήλωση, που τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα παρουσιαστεί η «Ζώνη Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών» από τη δημιουργό του, τη Ναουσαία ζωγράφο Μαρία Λουμπουρδή.
Πρόκειται για μια εκδήλωση ενότητας και αλληλεγγύης, όπου συμμετέχουν καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανάμεσά τους ποιητές, ζωγράφοι, ηθοποιοί και φωτογράφοι. Καλλιτέχνες από την Τουρκία, την Ισπανία, το Ιράν, τη Συρία και την Ελλάδα θα συμμετάσχουν με έργα τους, ενώ παράλληλα θα ανοίξουν τη «Ζώνη Ειρήνης, Φιλίας και Αγάπης των Λαών» ως ένδειξη ενότητας.
Οι επισκέπτες της εκδήλωσης μπορούν να χαρίζουν μεταχειρισμένα βιβλία σε άριστη κατάσταση για τους σκοπούς του σωματείου, που είναι η δημιουργία βιβλιοθηκών σε χώρους όπου φιλοξενούνται ασθενείς με χρόνιες παθήσεις.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.
Χορηγός της εκδήλωσης είναι οι εκδόσεις iWrite.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply