Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » The/Saloniki Sound Festival 2018
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


The/Saloniki Sound Festival 2018|Day 1| Προαύλιο χώρο Παλιάς Νομαρχίας – Βίλα Αλλατίνη
Larry Gus
Fair Weather Friends showcase w/Tendts, Sworr
DJ Wicked

Δευτέρα   18  Ιουνίου  2018 |ΩΡΑ  17:00|ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

"Το The/Saloniki Sound Festival είναι το νέο μουσικό γεγονός της πόλης της Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την δημιουργική ομάδα του Soulfood Thessaloniki.

Για πρώτη φορά στη πόλη μας δημιουργείται ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έναρξη και η πρώτη μέρα του φεστιβάλ αποτελεί μια συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Τη Δευτέρα 18 Ιουνίου σας υποδεχόμαστε στον προαύλιο χώρο  της Παλαιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης - Βίλα Αλλατίνη.

Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του επιβλητικού κτιρίου για να υποδεχθούν ένα μουσικό φεστιβάλ! Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής."

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply