Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΕΚΑΤΑΚΤΟ: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ TA ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙA ΤΟ FACEBOOK ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Αγαπητοί μου φίλοι, αναγνώστες και θεατές, το facebook δεν ανέχεται τις αναρτήσεις που αφορούν τα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας και για κάθε δημοσίευμα που αναφέρεται σε Εθνικούς Προδότες!
Επειδή η kilkiswebtv δεν πρόκειται να Σταλινοποιηθεί, ούτε πρόκειται να απαρνηθεί την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, ώστε να κάνω το κέφι των προδοτών, προτιμώ να μη έχω σχέση με δίκτυα που κάνουν λογοκρισία, παρά να σκύψω στα τέσσερα, όπως κάνουν άλλοι, πολιτικοί, πολιτικάντηδες και κολαούζοι, ώστε να λένε ότι έχουν ΜΜΕ.

Μάθαμε να λέμε την αλήθεια και για αυτό έχουμε πολύ δυνατούς φίλους και πολύ σκληρούς εχθρούς - εγκληματίες που τους ενοχλεί η αλήθεια!

Όσοι λοιπόν είναι εναντίον της Ελλάδος, της Μακεδονίας, της Πίστεως, της Οικογένειας και της Ηθικής διαβίωσης, ΠΑΡΑΚΑΛΩ να μη ξανανοίξουν την kilkiswebtv. 








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply