Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΤΑΝ ΣΤΟ DNA ΣΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.....ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΤΙΠΟΤΕ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Θυμάστε την ρήση του Τσίπρα: «Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη».  Τώρα θα λέμε: «Ήταν φήμη και έγινε πραγματικότητα,  ότι είναι Εθνικός Μειοδότης». Πέτυχε εκείνο που δεν κατάφεραν πριν από 70 χρόνια περίπου οι Μπολσεβίκοι και οι Σταλινικοί.
 Μπράβο Αλέξη, μόνον εσύ θα μπορούσες να το κάνεις αυτό!
Από εδώ και πέρα ξέρουν πιά όλοι οι Έλληνες πως έχουμε ένα Πρωθυπουργό που αγωνίστηκε και θα αγωνίζεται σκληρά για τα συμφέροντα όλων, εκτός εάν είναι Έλληνες Μακεδόνες.
Μπράβο και στον κ. Πάνο Καμμένο που δεν παραιτείται και δίνει δικαίωμα στον Τσίπρα να αποτελειώσει την Μακεδονία. Αν πράγματι κ. Πάνο δεν θέλεις να δοθεί το όνομα Μακεδονία, μη δίνεις την ευκαιρία στον Τσίπρα να μας ξεπουλήσει, αλλιώς δεν καθίστασαι μόνον συνυπεύθυνος, αλλά ο κύριος υπεύθυνος αφού με την συμπεριφορά σου τους δίνει δικαίωμα να μας προδώσει.
Εσύ φταίς κ. Καμμένε, και τα περί δεν ψηφίζω εγώ και το κόμμα μου να πας να τα πεις σε κανένα καφενείο που δεν υπάρχει άνθρωπος, με σώας τα φρένας.
Μα και να ήταν μόνον αυτό; Τώρα πλέον ο κ. Τσίπρας Αλέξης, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος, κατάφερε να φέρει έναν νέο διχασμό στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Μακεδονία.
Θέλω να ξέρω, από αυτόν τον νέο διχασμό, τι θα μπορούσε να περιμένει ένα κόμμα που πρόδωσε τους Μακεδόνες; Τώρα μου θυμίζει τα πράσινα και τα μπλέ καφενεία. Τώρα ο Τσίπρας θα φέρει τα Κόκκινα και τα μπλέ(;) ή τα γαλανόλευκα καφενεία. Κρίμα κ. Τσίπρα. Αφού και ο Ερντογάν σε είπε ψεύτη, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.

Εύχομαι οι Έλληνες να μη παρασυρθούν από τον διχασμό που βάζει με τις αποφάσεις του ο Τσίπρας. Εύχομαι να μη φθάσουν στα άκρα οι Μακεδόνες, εύχομαι να μην έχουμε τέτοιο διχασμό που θα φέρει θύματα.
Ποιος Έλληνας θα πάει στο Εξωτερικό και θα πει ότι είναι Μακεδόνας και δεν θα ντραπεί για τον Πρωθυπουργό του;
Εύχομαι το «δηλητήριο» που έριξες να μη ποτίσει τις ψυχές και τα ιδανικά όλων των Ελλήνων.
ΝΤΡΟΠΗ.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply