Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΩΡΓΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Δήλωση του μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργου Αναστασιάδη σχετικά με την εθνικά επιζήμιασυμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση την Κυριακή στις Πρέσπες:

Η εθνικά επιζήμια συμφωνία που υπέγραψε η Κυβέρνηση την Κυριακή στις Πρέσπες αποτελεί την κορύφωση του δράματος της διακυβέρνησης της χώρας από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Η μεγάλη ζημιά που έχουν προκαλέσει στην οικονομία διορθώνεται και θα διορθωθεί από επόμενες κυβερνήσεις που θα λειτουργήσουν με κριτήρια ορθολογισμού και πατριωτισμού μακριά από επικίνδυνες λογικές πατριδοκαπηλίας και οπορτουνισμού. Η τεράστια ζημιά που προκαλούν με την συμφωνία αυτή και η οποία απελευθερώνει σε διεθνές πλέον περιβάλλον τις τάσεις αλυτρωτισμού των βορείων γειτόνων μας, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποκατασταθεί.

Οι δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης της χώρας στοιχίζονται τώρα ακόμη περισσότερο στο μέτωπο που έχει ανοίξει η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής απέναντι στον πολιτικό καιροσκοπισμό και στις πολιτικές αυταπάτες. Η πλατιά λαϊκή βάση της παράταξης στηρίζει την Φώφη Γεννηματά και το βροντερό ΟΧΙ της στην εθνικά επικίνδυνη συμφωνία αναγνωρίζοντας ότι με την στάση της αυτή κρατά ψηλά την πατριωτική ευθύνη και με τόλμη αντιστέκεται σε πιέσεις παραγόντων εντός και εκτός Ελλάδος. Η ξεκάθαρη και θαρραλέα στάση της Φώφης Γεννηματά αποτελεί για όλους εμάς πολιτική παρακαταθήκη και οδηγό στον πολιτικό μας αγώνα για την εξάλειψη των συνεπειών αυτής της υποχωρητικής συμφωνίας αλλά και την ανόρθωση του τόπου μας μετά το πέρας της διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τις τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις στην χώρα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply